Crypto Wizard AMA With Arno

Introduction

1. Could you please provide a quick self-introduction for the community?

Ans:Lyudmila Lopatina PR and advertising. I have been taking part in it since the first day of the creation of the project.

2. Can you briefly introduce the project Arno nd what are the some of utlities of $ARNO Token in Ecosystem? How do you think you stand out among the competitors if there are any?

Ans:Creation of production of secondary energy sources for industrial and home use based on lead-acid battery cells using carbon nano materials. The goal is to make electricity more affordable for the end consumer. And we see this as a great opportunity to have a positive impact on the environment. All our developments are patented and based on the latest technologies. We have provided development for a full production cycle. This is our advantage.

3. Can you share the achievements the team has made so far ? what are the major achievement target Arno is yet to achieve . If possible also share your roadmap.

Ans:We are going clearly along the roadmap. And even with some anticipation. Our community is constantly growing and more and more new countries are being added. So we already have 7 multilingual telegram chats. We are preparing a staking pool for our investors on the website, listing on the exchange will take place in October. https://arno-token.com/road-map/

4) Could you share a bit about security and also what benefits you provide to incentives user’s choosing your Platform?

Ans:We have a simple ERC20 token - this is the best solution for its simplicity. When buying an Arno token on our website, our investors receive additional bonuses.

5.Whats the total supply of the token ? Could you share a detailed tokenomics of mainnet token’s supply distribution

Ans:Free sales 58.00%
● Rewards 2.00%
● Project support 20.00%
● Reserv 3.00%
● Marketing 3.00%
● Team 6.00%
● ICO/IEO 8.00%
ARNO token is based on ETH — ERC-20;
The total token emission is 50 000 000;
The token is not reissued;

Twitter Segment

1.Currently most investors only care about profits at the moment but ignore the long-term benefits. So can you give them some reasons why they should buy and hold your token in the long term?

Ans:Our project is based on a long term. We are involved in production and are planning to use the Arno token for various purposes. So far we cannot reveal all the details, but soon there will be staking on the site, and in the future we will continue the roadmap and there will be another use of the Arno token

2.You say "Investments in ARNO Token are investments in high-tech production". So how many ARNO tokens do individual users need to invest in your project? In what ways can we invest in the project? How do you assure investors that your project is always profitable?

Ans:The minimum amount, upon purchase, is 30 arno. This can be done directly on the site.

3.What types of users is "ARNO " intended for? Is it simple for a novice investor to understand all the data and information you provide? Or does it require a minimum of knowledge to be able to understand it?

Ans:You don’t need any special knowledge. Everything is very simply written on the site. There are also links to social networks and you can always ask a question in telegram chats.

4.I see that you have an ambassadorship program planned for the future. My question is: what profile does a crypto enthusiasts require to work with you? What are you looking for in the applicants who wish to become part of the Arno's team?

Ans:To work with us, you need a desire and everyone can be a representative using the referral program.

5.I was intrigue by Arno's IEO price because with your starting price at $3 and given that your tokens supply is at 50,000,000, that will give your token a market cap of 150,000,000. Does this not concerns you that people might dump your tokens and bring the price a low record?

Ans:We only have a part of the tokens for sale on the presale, and during the year the team will not sell their tokens. In addition, staking will be organized on the site and we plan to use the token in additional additional ways, which we will discuss later.

Live Q&A

1.At this point, do ARN0 think ARN0 needs an exchange as a source of information to keep growing? Or forget about it and focus on other activities?

Ans:At the moment, we have completed the IEO and will be listing on the exchange just soon. But we do not disregard other matters.

2.Please give us some details about your roadmap going forward, How do you plan to onboard users and gain more adoption??

Ans:Our community is constantly expanding through publications in various publications, including Bloomberg. https://www.bloomberg.com/press-releases/2021-07-30/arno-launches-production-facility-for-its-carbon-nanotechnology-battery-production We also have many multilingual chats and active accounts in social networks. We also use a referral program and Airdrop

3.How many members does group ARN0 have? What is the situation of the new members joining the ARN0 group in the future?

Ans:We have several groups with active members. These groups have several thousand active members. Many who join us become our investors.

4.What is your strategy to improve the quality of ARN0 to stay ahead of the competition? How do you see ARN0 collaborating with big brands and famous artists?

Ans:Ideally, we ourselves strive to become a big brand) But, of course, we plan to collaborate and promote, with artists and current big brands.

5.It seems confusing when I look at the ARN0 ecosystem. Can you briefly introduce your ecosystem structure? What is the most prominent use case that you want the world to remember?

Ans:Our ecosystem is very simple - it is the organization of the production of secondary energy sources for industrial and domestic purposes based on lead-acid battery cells using carbon nanomaterials. For this we use the latest financial technologies.

Here's The some usefull links For More research about Arno

Telegram: https://t.me/ARNOeng
Twitter : http://twitter.com/ArnoToken
Official Website: http://arno-token.com
Medium:
http://medium.com/@info-66399
YouTube:https://www.youtube.com/channel/UCU9xjfJshSIMwjF17SpGPLQ?guided_help_flow=5
Instagram: https://www.instagram.com/arnotoken/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/2770038866581339

--

--

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Crypto Wizard

Crypto Wizard

The Crypto Wizarding Community. Let's travel together on the magical broomstick of Crypto to world of Peace and Prosperity 🔮Welcome Our Wizards and Witches 🔮