Crypto Wizard AMA With Turbo Tron

Introduction

1. Could you please provide a quick self-introduction for the community?

Ans:Hi all, pretty excited to be here. May quickly say I have the entire admin team with me today and will introduce the team to you.

I am IK Brown, an early participant in a Blockchain enthusiast group in Shell International, where I deepened understanding of blockchain especially the smart contract concept pioneered by ethereum platform. I am currently working in resource regulatory space in Western Australia. I have an MBA (with Distinction) from Strathclyde Business School and a Public Leadership Credential from Harvard. I am based out in Australia.

My team is as follows:

Václav Pavlín (Lead Developer)
He oversees all company technology and technological resources by establishing the organization’s technology vision, strategies, and plans for growth. He is a software architect at Red Hat by profession. He oversees building a distributed machine learning platform called Open Data Hub. He is based out in Czech Republic.

VP has more than 20yrs programming experience

Uyi Edos (Developer)
A Computer Analyst and Computer Engineer specializing in Web Development, Social Media Management and SEO, Website Front End Development and Computer Hardware Troubleshooting, Repairs and Computer Networking. Highly experienced with all stages of Web Development and well versed in numerous programming languages. Great experience in Instrumentation and Process Control Automation and Project Management, customer relationship management and emerging Blockchain technologies.

Uyi has been working on our NFT contract under the tutelage of VP

Divyanshu Prasad (Marketing)
He is responsible for overseeing the planning, development and execution of project’s marketing and advertising initiatives.A SAP Consultant with CS Engineering background working currently with Schlumberger managing the projects. He has 7 years of experience in Strategic Sourcing, implementation and project management and based out in India.

Andry(Graphic Designer): A skilled graphic designer working on making promotional content for marketing and advertising campaigns with over 2 years of experience in the crypto Industry. He specializes in making promotional videos and NFT art to be specific, based out in Philipines.

Alex (Internal Auditor)
He has been working as an auditor in a Fin. Tech. company based out in Singapore . He oversees the reports to the Audit Committee and addresses key business risks and control issues within the Project. He has been an early investor in Crypto industry since 2012, so has vast knowledge about the Blockchain industry.

Adam Jones (Marketing)
He is currently working on Designing, planning and executing effective marketing campaigns in line with the plan .Building brand awareness and generating innovative ideas to promote the brand/product through various methods. He is currently working in the banking industry based out in UK.

Mazlum Cihangir (Marketing)
He is currently working on Designing, planning and executing effective marketing campaigns with over 10 Years of experience in the Marketing team of Mobile-Communication brand as Retail Manager. He is involved since 2 Years in Crypto industry and based out in Germany.

As part of introducing this rich team of talents behind TurboTron. May I quickly say that none of us have any allocation of token and are investors like everyone else

This is unique and needs to be pointed out. We work based on personal donations and our marketing wallet

2. Can you briefly introduce the project Turbo Tron and what are the some of utlities of $TURBOTRX Token in Ecosystem? How do you think you stand out among the competitors if there are any?

Ans:TurboTron used to have competitors, but with the direction the team has taken, we are quickly carving out a niche token.

TurboTron was initially built as a reflective token paying rewards from transactions back to holders in Tron ($TRX BEP-20 token). The previous developers started this and after two weeks of “Stealth Launch” they couldn’t manage the project. The community rallied and I stepped up with the current team and took over the project.

Since we took over, we have transformed the token from a mere reflective token to a token that actually has use. The reason we’ve done this is because only tokens that have inbuilt utility last the long run. So, TurboTron is a super utility token that will be used for game, interact and buy NFTs and also pay rewards to holders from transactions.

Our game has been on testnet and we are launching the mainnet on 20th Sept. So stay tuned for that. We are also working on the NFT contract and that will be incorporated into future versions of the game.

TurboTron is a BEP 20 token built on Binance Smart Chain.

Contract address is: 0xd8D69b148aB930349c832B31eCBb64dc24cCc865
Website: www.turbotronapp.com

3. Can you share the achievements the team has made so far ? what are the major achievement target Turbo Tron is yet to achieve . If possible also share your roadmap.

Ans:We took over this project about 3+ weeks ago. All we had was a working contract and nothing else.

Since then we have done the following:

⁃ built medium, discord, telegram and twitter groups

⁃ sponsorship by influencers
⁃ completed whitepaper and roadmap
⁃ built and updated our website
⁃ internal audit of contract, plus a rugfree check

⁃ created a rewards dashboard. You can use the link, connect your wallet and view your rewards history, rewards already earned and to be paid, you can claim immediately if you want etc. It is awesome…

⁃ we have completed an engaging team based game…count down to release here: https://hub.turbotron.app
⁃ currently working on version 2 of game and NFT contract.

4) Could you share a bit about security and also what benefits you provide to incentives user’s choosing your Platform?

Ans:By security, I assume you mean is this project safe and no rugpull? Firstly, the team is made up of investors that are creatively growing our collective investments.

We have an experienced 20+years programmer and developer who has audited the contract and it is safe. LP is locked.

Incentives for holding TurboTron include the play to earn team based game, rewards from transactions paid back to holders and a future NFT platform. We have some unique features of the game in future releases that will ensure engagement with this token and as well as able to collaborate with other new projects.

5.Whats the total supply of the token ? Could you share a detailed tokenomics of mainnet token’s supply distribution

Ans:I invite your group to take a look at the detailed tokenomics in our whitepaper on our website www.turbotronapp.com. This is where we are moving the token towards.

Total supply is 1,000,000,000 tokens.
About 10% was burnt by previous devs
13.5% tokens in liquidity pool
10% transaction fee (7% paid in rewards, 3% for marketing wallet and 1% liquidity)

Twitter Segment

1 -Could you tell us how reliable this, project is??",
-How will we really know that they, will not perform a Rug Pull after having large investments???,"

Ans:Very good question.
1. LP is locked (partly forever).
2. Current admin are also heavily invested with personal funds.
3. Team is fully doxxed…you can see our names and photos on the website: www.turbotronapp.com

We are building a utility token as I have described. This not another pump and dump reflective token.

2 Hello sir, My question is.
Each project has interesting stories before it is created. So can you tell people about the story that gave you the motivation to build and develop a great project like your???

Ans:This project was started as another pump and dump coin…and it is an example of a group of talented community members coming out to salvage their investment.

It was actually abandoned by the prev devs and we took it up and are gradually building a coin that has long term utility

Developed by the community and owned by the community. TurboTron is a fun place to be…we are quick to implement, exchange ideas within the community and kick goals…it is fun to be able to enjoy investing.

I invite you to come join us, as we are early.

3 In the TurboTrx white paper, one of the most appealing features is the ability to earn TRX rewards. What is the minimum amount of $TURBOTRX that must be held to be eligible for the offer? Will users be rewarded with TRX based on the amount of $TURBOTRX they have in their wallets?

Ans:Yeah, nah. No minimum.

All for one, one for all…everyone is welcome. You can buy as little as you can afford and earn rewards

Well, you would have been excused. I believe it is a huge opportunity at this price.

4 Our market is now flooded with a variety of gaming platforms. However, the big downside is that after hours of play, we are left with in-game gifts that have no real-world worth. So, how will you deal with this issue as #TurboTron, and what remedies will you offer?

Ans: We thought a lot about what we wanted in a game. The game design is based on team work. Your reward is in a token, not some “in-game gifts that have no real-world worth”.

When we integrate the NFT in the future releases, they will be used as boosters that you can use to improve your teams chance of winning…

I like that question so, let me give you a teaser

5 TurboTrx offers a service to earn TRX passively, so I wonder, what are the benefits of rewarding your holders with TRX and not with your native TURBOTRX token? How is this good for the sustainability of your project and are there other possible uses for the token?

Ans:One simple reason is an anti-dumping mechanism. It was built as a reflective token initially with no other utility than to earn Tron (TRX). That makes sense.

I already discussed the other uses which is a utility token for gaming and minting/buying NFTs

Live Q&A

1)Do you have tutorial videos so we can get to know your project more clearly or do you have a YouTube channel or something?? can you share it with us??

Ans:We have a articles in our medium channel and discord. Watch out for some reading on the game before release. We are currently selecting professional YouTubers as well.

2) Can you please share about your burn system and buyback system? How does burn work for your token?

Ans:We currently do not intend to do burns or buybacks.

3) English is a popular language ... How do you plan to spread awareness about your project in different countries where English is not good? Does Turbo Tron have a local community for them to better understand the project?

Ans:Good question. We are currently expanding into the following languages/communities. Chinese, Indian and Indonesia…we intend to continue expanding our reach as we our current holders are more European

4) What is special about Turbo Tron compared to other projects? Can you give some compelling reasons for users to choose Turbo Tron as a long-term investment?

Ans:Good question: TurboTron is the only rewards token at the moment with utility (game and NFT). In the long run, we do not need new holders to drive transactions as TurboTron will be bought daily for gaming and NFT. The transaction rewards will continue to go to users.

These attributes make the token special and niche.

5) Where can I buy your tokens now. What are your current contracts, and how can I buy them and what are the benefits???

Ans) Contract address is: 0xd8D69b148aB930349c832B31eCBb64dc24cCc865

Website: www.turbotronapp.com

Pancakeswap: https://pancakeswap.finance/swap?inputCurrency=BNB&outputCurrency=0xd8d69b148ab930349c832b31ecbb64dc24ccc865

Poocoin: https://poocoin.app/tokens/0xd8d69b148ab930349c832b31ecbb64dc24ccc865

Community, if you would like to learn more about Turbo Tron, here are some useful links for you:

Telegram: http://t.me/TurboTron
Twitter : http://twitter.com/TurboTrxReboot
Website: http://www.turbotronapp.com/

--

--

--

The Crypto Wizarding Community. Let's travel together on the magical broomstick of Crypto to world of Peace and Prosperity 🔮Welcome Our Wizards and Witches 🔮

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.

Recommended from Medium

Complete WAX Guide to the Ledger Wallet.

Prospering in a blockchain-enabled supply chain ecosystem

Emerging Technology Trends To Be Presented in Davos

Grazing Range Pool #46 — Welcoming XWG to the herd!

Five Implications of Blockchain Technology

NFT TICKETING

Tuesday Team Talks №4

CougarSwap specified initial development on Fantom Network.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Crypto Wizard

Crypto Wizard

The Crypto Wizarding Community. Let's travel together on the magical broomstick of Crypto to world of Peace and Prosperity 🔮Welcome Our Wizards and Witches 🔮

More from Medium

Why virgin partners are preferred for ' legal ' alliances ?

Announcement to LazyLeo Auction based on AGOV

Sociologically defined, prostitution is an occupation in which an individual sells sex in a…

Merry Christmas 🎁 ☺️☺️🎁🎁🎁in advance to the SAFEMARS INU COMMUNITY