Crypto Wizards AMA With ADToken

Guest: Bruce Ngai

Introduction:

Q1. Can you please introduce yourself as well as ADToken ?

Ans:Hi Im Bruce Ngai from HK. I am a coder. Me and my co-founder partner also specialized in Advertising Industry and Program Development,who is the one introduced me with the Bitcoin and mining in 2017,that’s how I got into crypto. Now I am one of the core developer in ADToken .

ADToken is an advertising value discovery, decentralized, permissionless, safe and transparent advertising trading community that is dedicated to build a decentralized advertisement alliance based on blockchain settlement, tokennzationing the advertisement impressions to make them can be freely traded and transferred in the market.

Q2.Can you tell us more about how decentralized advertising works?

Ans:Advertising impressions in traditional platform cannot circulate freely, and the pricing power controlled by a very small group of people, which greatly limit the value discovery of advertising.

The ADToken community uses the tokenization of advertising impressions, and the tokenized advertising impressions can circulate freely in the market, which will greatly realize the value of advertising impressions. The ADToken community create the AD token, which has a one-to-one correspondence with the advertisement impression. AD token can be freely exchanged for advertising impressions on anytime and in anywhere, and advertising is the basic value of AD token.

ADToken community advertising traffic providers come from millions of mobile application developers. Providing advertising spaces to traditional advertising platforms, they will give ADToken with surplus advertising inventory to maximize revenue in addition.

The ADToken system guarantees that 100% of advertising impression revenue attributed to the developers. At present, thousands of mobile application developers have joined the community, and they contribute nearly 30,000,000 ad requests every day. We provide a better economic system than traditional advertising platforms, let more and more mobile application developers join the community.

Many mobile developers access the ADToken advertising system, contribute advertising inventory, and get AD as return.

Anyone holds AD who can purchase ad exposure without permission.
Today our ad coverage areas include 50% in the US, 20% in the UK, 10% in Canada, 10% in Europe, and 10% in Japan,.In the future, as more ad developers join ADToken, our ads will reach more regions.

Q3. Can you give us a brief overview of the milestones ADToken have accomplished this year and goals for afterwards?

Ans:This is our roadmap:
March 2021 ADToken project was established
April 2021 The development of ADToken advertising system started
July 2021 ADToken issuance
August 2021 ADToken airdrop
September 2021 The ADToken advertising system was launched
October 2021 List on CoinMarketCap
List on TrustWallet

And next month, we will launch DeFi, then our users can stake ADToken and mining. After DeFi is done, we are planning to add NFT and games like lottery to make the ADToken ecosystem more prosperous.

In addition, a number of exchanges have been in contact with us recently, and we are still communicating with them. Regarding the issue of listing on a centralized exchange, our team feels that this matter cannot be rushed and needs careful consideration, and we prefer to grow the community and make our whole ecology more mature, and when we have more power of speech, there may be better options in the future,like Binance、Coinbase.

As for in advertising services, so far, ADToken has completed 30 million ad requests, and next year it is expected to complete 300 million ad requests.😎

Q4.ADToken is a decentralized ad trading platform, there will also be elements of DeFi, NFT, Metaverse, etc. Can you explain the team’s design vision for ADToken?

Ans:Our design concept for ADToken is:
ADToken is a blockchain-settled mobile advertising alliance community. The community turns ad impressions into tokens, enabling ad impressions to circulate freely in the marketplace, which will greatly discover the value of ad impressions.ADToken community‘s token is AD, and AD token corresponds to ad impressions one by one, backed by ad impressions.

AD token can be freely exchanged for advertising impressions anytime and anywhere, and advertising is the base value of AD token.The ADToken Mobile Advertising Alliance community has been joined by hundreds of mobile developers, providing over 30 million ad requests per day, and the number of developers continues to grow.

The ADToken Mobile Advertising Alliance community already has thousands of advertisers placing ads freely and without permission via blockchain wallets.

The reason why we introduced the features of DeFi, NFT and Metaverse is actually to attract more people to pay attention to ADToken.

When we have a large number of loyal fans, we can attract more network traffic providers and advertisers, and the most original value of ADToken will be truly magnified, and creating a decentralized advertising alliance is our most core concept.

Q5.ADToken DeFi is going live next month, many people are looking forward to it, it is said to have a high APY, can you tell us about it?

Ans:The total bonus of the DeFi module mining pool is 300,000,000,000 AD, and each block is about 30,000 AD, which lasts for around 1 year.

The distribution of each block reward is bases on the proportion of each mining pool (block mining can be adjusted according to the situation, the distribution ratio of each mining pool can be adjusted according to the situation)

Staking reward:
1) Single currency stake AD to obtain high returns and obtain the staking of LP qualification

2) Provide liquidity, stake LP to get AD rewards
Staking reward unlocking mechanism:
All the staking rewards obtained will enter a frozen account, and the rewards must be withdrawn through the unlocking step.

Set the longest unlocking period for 5 days and the shortest period for 1 day and could accelerate to unlock.

According to the ratio of 1: n to unlock, for example, if you unlock 1000AD, you need to take out 1000n AD to unlock, and the unlocking time is 5 days.

As for the high APY, we also have an APY contest on Twitter where we will give $50 to the person who comes closest to our APY on launch day.Everyone can go to our Twitter feed to leave a comment and participate in the contest.

Q6.A strong community not only brings interesting ideas to the project but also attracts larger partners. So how is ADToken planning to build its community? And is there a plan to recruit people with Blockchain experience to ADToken team?

Ans:Now, we mainly focus on an international community,and we may build multilingual communities in the future depending on the growth of our users,like China,Vietnam, Nigeria, Thailand, Europe and so on. 🤝

We always attach great importance to the expansion of the community, and social tasks will be held irregularly in the future. Please keep abreast of the latest developments on our social media. With regard to the recruitment of team members, there have been internal discussions about the need for additional staff, and our answer is yes. 👍🏻

We just don’t need it now for the time being. When we need it in the future, we will announce it in the community, and we will give priority to those who have contributed to the ADToken ecology in the early stage as our partners.

Due to the development needs of ADTOken in many sectors, we are relatively in a hurry in the process, but at present, we are not eager to recruit new people. Later, we will draw up expansion plans for NFT and meta-universe and invite like-minded people to join us.😊

Q7.Your TOKEN ISSUANCE PLAN caught my attention. You guys airdropped half of your ADs, can you describe your initial intentions? And how was the rest of the ADToken distributed?

Ans:Total issuance: 1,000,000,000,000
50% Airdrop
30% ADToken DeFi reward
10% team (24 months linear release)
7% early investors (12 months linear release)
3% marketing promotion brand building

We built ADToken initially because we were dissatisfied with the existing form of ad distribution. A large amount of ad traffic is held in some advertisers, and small merchants often do not have access to ad traffic, or their ad traffic will be squeezed, in order to solve this problem, we created ADToken - a decentralized ad distribution platform, through the distributed network in blockchain technology allows everyone to easily access and distribute ads, get more traffic, and thus more revenue.

We airdroped half of our ADToken in the hope of reaching more people in this way, so that more people will learn about our platform and discover the value of ADToken, somewhat similar to the concept of Shibi at the beginning.

Later on, when DeFi goes live, we plan to use part of the proceeds for ADToken repurchase and then burn this part of the AD.As for the specific destruction plan and quantity, please pay close attention to our community announcement.https://pancakeswap.finance/swap?outputCurrency=0x538b972e46b86373638b14fa6f6a9c51f796394b

Twitter Segment:

1) I saw that the goal of ad token is to provide a better ecosystem than the traditional advertising platforms , how do you plan on creating this ecosysytem and will it be a suistainable one ?

By @Stephin63346024

Ans:As i mentioned before,traditional advertising impressions are not able to circulate freely in the market, and tokenization advertising impressions can maximize the discovery of advertising value.

And we will also put a lot of effort into building the community and improving our advertising system.Our advertising system is a recyclable and sustainable system.😊

2) Currently a lot of people are looking at NFTs, metaverse, and games. Can you tell me what advantages will you have in this field future?

By @MdAlifsha

Ans:For ADToken, the advertising system is our core. In the future, both NFT and metaverse will be built on this core function, which is definitely the difference between us and other projects.👍🏻

3) Partnerships and collaborators are important aspect of any project , do you agree on this statement? Who are your major partners?

By @cryptosha

Ans:Sure,i agree with that statement and our partners are developers, the traffic providers of our advertising system, who understand the drawbacks of traditional advertising affiliates and desperately need new technologies to transform the industry.🤝🤝🤝

4) Almost 4/5 of investors are focused purely on the price of token in short term instead of understanding the real value and health of the project. Could you tell us on motivations and benefits for investors to hold your token in long term?

By @mizan387

Ans:One AD for one ad impression, according to the current traditional advertising market, the price of 1000 impressions varies from $0.5 to $10, that is, the market price of one AD should be between $0.0005 - $0.01, this is a definite value, with the passage of time users will definitely find this value, so users will hold until that price

and we are not only geared towards short-term cryptocurrency players, but also advertisers, traffic providers, etc. Merchants can place ads through our system and earn revenue, and cryptocurrency investors can invest in us to earn revenue.

5) Maybe, some people will ask you about #AdToken projects strong points. However, behind those outstanding factors, are you still wondering or dissatisfied with anything? Do you have any plans to improve these?

By @halothecityzen

Ans:I think we should not only focus on technology😊, we believe that community building is important and more resources should be invested in community operations as well👍

Live Q&A:

1) Can I buy your tokens right now, and if so, which wallets do yoou support? Can you tell me about your team’s history? How will you and your team complete this project in the midst of the current pandemic (COV-19)?

Ans:yes ,you can buy adtoken on pancakeswap :https://pancakeswap.finance/swap?outputCurrency=0x538b972e46b86373638b14fa6f6a9c51f796394b we list on trustwallet and metamask ~

2) Do you have any
1. Telegram Group
2. YouTube channel
3. Tiktok Channel
4. Website
For this project? From where we can learn something? Please share with us link..

Ans:💎 Website: https://www.adtoken.net/
🌃 Telegram: https://t.me/AdTokenOfficial
🐥Twitter: https://twitter.com/AdTokenOfficial
📘Medium:https://medium.com/@AdTokenOfficial

3) What is your plan for global expansion? At present, which market does focus on, or is it focused on building and growing to gain customers, users and partners?🌹🌹

Ans:Now, we mainly focus on an international community,and we may build multilingual communities in the future depending on the growth of our users,like China,Vietnam, Nigeria, Thailand, Europe and so on.

4) Almost 80% investors now think only of profit but ignore long-term benefits. So you can give them some reasons why they should buy and hold tokens in the long run?

Ans:One AD for one ad impression, according to the current traditional advertising market, the price of 1000 impressions varies from $0.5 to $10, that is, the market price of one AD should be between $0.0005 - $0.01, this is a definite value, with the passage of time users will definitely find this value, so users will hold until that price.We are not only geared towards short-term cryptocurrency players, but also advertisers, traffic providers, etc. Merchants can place ads through our system and earn revenue, and cryptocurrency investors can invest in us to earn revenue.

5) 💥💥💥💥💥
Where can I buy your tokens now. What are your current contracts, and how can I buy them and what are the benefits?

Ans:https://pancakeswap.finance/swap?outputCurrency=0x538b972e46b86373638b14fa6f6a9c51f796394b

--

--

--

The Crypto Wizarding Community. Let's travel together on the magical broomstick of Crypto to world of Peace and Prosperity 🔮Welcome Our Wizards and Witches 🔮

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.

Recommended from Medium

How do I activate my Blockchain wallet?

PancakeSwap Syrup Pool has a New ODDZ Flavour

Chain Launches Chain Polls, a Snapshot Polling Integration

Metaverse Virtual Real Estate Is Becoming A legitimate Form of Investment

Amasa — Powered by Synthetix

Iron Fish Incentivize Testnet

Cromodo Dragons Society

Cryp2Gem — Play2Earn

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Crypto Wizard

Crypto Wizard

The Crypto Wizarding Community. Let's travel together on the magical broomstick of Crypto to world of Peace and Prosperity 🔮Welcome Our Wizards and Witches 🔮

More from Medium

Crypto Wizards AMA With KINGSPEED

Meet the Master — Lucky

Effects of asteroid mining

Missed our last week's recap? Catch up on the key points here 😁