CRYPTO WIZARDS AMA WITH BSC TRADES

Special Guest: Mr Imran Ahmed , Founder Bsc Trades

Section 1 : Introductory Question

1.Could you please provide a quick introduction for the community?
Ans-

BSC TRADES is a trading charting site with current and comprehensive trading tools to boost traders confidence and profitability in trading.

Together with a trading charts, we also have an exciting launchpad for upcoming BSC projects to carry out successful IDOs on.

Traders can make use of the charts on our platform as well as some customized unique features to boost their trading and create/modify their trading strategies.

Project developers are not left out as the are exposed to unique features as well as a user friendly user interface to make the launch of their project super successful.

They enjoy advice from our experienced team

2.Can you introduce the project Bsc Trades, what are some of the real life problems Bsc Trades aim to solve ? How do you think you stand out among the competitors if there are any?

Ans-
Well currently the BS chain that provide us with real time chart information.

BSC trades is here to grow rapidly into becoming the hub of trading on the Binance smart chain

We got some exceptional features that has caused us to be different.

Our competive advantage.

We have already improved on most of the existing launchpads as well as trading platform for the BSC ecosystem.

Currently we have a
-customizeable watchlist were you can customize your own favourite pairs
-a wide range of trading pairs to choose from
- limit orders and alarms for you not to miss out when your trading strategies plays out.
- a pool explorer for project owners to add and remove liquidity.

3.Can you share the achievements the team has made so far ? what are the major achievement target Bsc Trades is yet to achieve . If possible also share your roadmap.

Ans-
So far we have been able to get our product out already though we are still improving on it because it’s not yet up to what we want.

Token Contract address has been audited by two firms.

Solidity and techrate.

We also have been able to successfully complete the whitelisting process for private sale.

With over 200 applications.

Public sale is approaching on the 7th

A few days from now.

And it will happen on our platform.

Let's now take a peep.into the future.

Lots and lots of utilities will still be added.

4.Do you have a private sale? What are the criterions for participation? When is the public presale scheduled?

Ans-
Private sale whitelisting process has already closed.

But public sale is loading.

7th of may..
5:00pm UTC.

We will be deploying a dapp.

As you enter in for sale, token will be sent to your wallet immediately after purchase.

Private-sale/Pre-Public Sale vesting schedule:
20% on TGE, then 20% monthly over 4 months

Public Sale starts May 7, 2021 at 5:00 PM UTC
Ends on May 10, 2021 at 5:00 PM UTC or when sale has been filled.

The presale prices

Private sale: 1 BNB =18.5 $BSCTD

Public sale: 1 BNB = 16.5 $BSCTD.

Tokens will be vested.

Dump mostly doesn’t favour investors and holders.
This we will be trying to curtial

5.Whats the total supply of the $BSCTD ? Could you share a detailed tokenomics of supply distribution?

Ans-
BSC TRADES:
Token is fixed and deflationary

There will be a 6% transaction fee

3% distributed to holders and the other 3% burnt.

This will be a Gem guys..

Now holding this token makes you a passive income earner

Besides the 3% distribution

For every IDO on the launchpad,5% of BNB raised will be airdropped to holders according to their tiers.

Please visit the website to view the tiers

You don't want to miss out.

We will be adding a whole lot of utilities.

6.This is era of Shitcoins , as you might have noticed most shitcoins having very high supply pumped recently and gained lot of momentum providing early adopters with heavy profits , how do you see the low supply of $BSCTD in this scenario ?

Ans-
Let’s view from this angle

Shitcoins with high supply could give heavy profits.

Definitely a working product with low supply will do better definitely

I personally foresee $BSCTD achieving 30x in 2 days after launch.

Marketing is key..

And we are not sleeping on it.

Section 2 : Twitter Questions

1.(By @Farhan89266866 )

Is your platform suitable for Crypto beginners? Or does it only appeal to professional users?

Ans-
It will be unprofessional to build a platform for just professionals

I mean projects should also help the newbies.

The platform is for all.

2. (By @annamuskto)

Smart contracts are vulnerable to bugs, and even recently three big new DeFi projects were victims of this, costing users funds. How efficient and secured is your smart contract, and did you ever audit it via any external party?

Ans-
Yes.
Audit report has been shared.

3. (By @AbMahmuddd)

To be a great platform for both Investors and for it's users Transparency and security is important. Can you tell us some details about your transparency (likes team members) and your security mechanism. Have you already completed the audit of your platform?

Just tell about transperancy that you offer
Ans-
BSC TRADES:
The other team members details will be updated after launch.

I am open to kyc.

I had to be kycd before AMA could hold at Overdose TG.

We have nothing to hide.

4. (By user @Gazianteplyy)

How reliable is BSC TRADES in executing transactions during volatile market times? is BSC TRADES supported by a capable server to withstand a congested network? how is your strategy in providing a smooth trading experience
Ans-
Yes

This has been one of the pitfalls for older charts sites.

We have built our platform to withstand the congestions when they do occur

5.( By @MariaCahya3 )

It is unfortunate that some projects remain half way because their developers abandon the concept because they cannot achieve the desired capitalization in the long term; how do you plan to make this project sustainable for its development?

Ans-
Project cost was borne up till now by the team.

We can't abandon this project. It's our brainchild and we must accomplish

It's just the first amongst many

Section 3 : Telegram Live QnA

1.What is the current Busy record? As a fan of Busy , I expect my favorite project to be listed on major exchanges. Do you have any plans for this?

Ans-
Yes ,Coingecko listing will be applied for after launch and other major exchanges.

2.Many Project talks only about their Strenghts, Can You talk about the weak point that You project is Currently Dealing With?

Ans-
Sure.

Our strongest weak points is lack of partnerships.

We are currently working to ensure we have secured great ones.

3. As a community based project, how can I donate my quota for your success? Do you have a Global Ambassador Program or a Referral Rewards System?Thanks

Ans-
Yes we will integrate that into the system in coming days.

4.How will you attract investors and build the trust and win the hearts of millions of people in your project?

Ans-
Transparency

Strong marketing

5.At the moment , where you are focusing right now ? building and developing product or getting customers and users, or partnerships ? Could you share it?

Ans-
At the moment a lot of activities are on going.
Partnership discussions,
Marketing discussions
Perfecting the project and preparing for sale