Crypto Wizards AMA With Corcas v2

Introduction:

1) First of all please give us a brief explanation about 'Corcas v2' .What popped up in your mind to create such a platform in This Space?

Ans:Sure, firstly thank you for having us here once again let us first start why Corsac v2 and how we came about with the name, basically we wanted to create a meme token but we felt that there were too much shiba and floki going around we wanted something different, after searching around for a bit and asking for suggestion we decided on the name Corsac, the name itself belongs to a Fox in Central Asia

Q2) So what are your main features and advantages that discern you from other projects?

Ans:So yeah I was saying we wanted much more then meme token after choosing the name and we wanted something that people will talk about and not just a random token after all there are so many tokens on bsc, but one thing strike our mind and that was nfts, with the upcoming craze about nfts we wanted everyone to own one hence we created a nft marketplace, so you guys can sell your nfts without paying expensive gas fee and besides holding our tokens give you 9% BUSD reflection too

Q3) How has the experience and background of your team been effective in the success of your project so far?

Ans:I think our background in the crypto space has proven that we are sure of what we are doing and why we started this project, we had a plan when we started corsac and I think we all agree on the same stuff most of the time but sometimes there will always be disagreement to agreement

4) Now Share us about your Native token, What are the some of utlities of $CORCASv2 Token in Your Ecosystem? And if possible share to us the Tokenomics

Ans:Sure, right now we have a fully working nft marketplace and corsac swap system but we are working to more utilities in the future and polishing it out

Our tokenomics are as follow we have 9% BUSD Rewards and 4% Marketing Funds and 2% Liquidity For Price Stableness

5) So how long did it take to develop this project? What plans do you have for the future? And what can we expect from Corcas v2? If possible could you please share road map with us.

Ans:Yeah sure planning started in October and November we launched our v1 and within 2 months we came out with our nft marketplace and decided to redo our tokenomics as we feel that we wanted go give back more to our investors and v2 came out with an increased BUSD Rewards and lower mc too

Yes for the road map we have actually sponsored for Crypto Expo Dubai 2022 and we are polishing our nft marketplace too with more goodies to be added

As of today discussion about staking has started

Twitter Segment:

1) The large number of failed projects, or projects that are fraudulent, has several key characteristics: There is no active communication with the community and anonymous developers.Can your team handle this? And does your team have good relationships with the community and users?

By @capricouzz

Ans:Sure, our community is very friendly and always there to help one another, we have good relationship with our community and assisting them in anyway they can and mostly they have been very supportive of us and we believe that communication is the key

And you can let the community vouch for it too

2) How safe is your #wizardas_crypto Has there been any Audit so that its from bugs and smart contract is fully audited?

By @MDRoniAhmmed7

Ans:Uh yes one thing about our token we have been fully audited by InterFi Network and we have a certificate to proof it as well it’s on our Website too under Audit or you can check with the Auditors about it

3) STAKING is one of the STRATEGIES to ATTRACT USERS and HOLD Them and long term.Does your GREAT PROJECT have plan about to Staking?

By @solonav2

Ans:Well YES staking have been planned and we were discussing just couple of hours ago about this and how to reward over community as well, maybe we will have something in weeks to come 😊 don’t miss out that’s all I can say

Live Q&A:

1) Do you have any plan for burning tokens in the future to reduce the supply of the token and increase its investment attractiveness?

Ans:Hello firstly thank you for the question we have done 3 burns till today you can check our telegram out

2) Do you have any big promotion going on or any event? What are your roadmap plans for upcoming events?

Ans:Yes we do we are on Crypto Expo Dubai as A Sponsor that is happening in March :) be sure to catch our fox logo around

3) Marketing is consistently needed for every protect till they reach enough audience for themselves. How will you cope with this

Ans:We try our best to find YouTubers and Promo and even do AMA to showcase our project and I think one day the coin will start speaking for itself

4) About your NFTs, Can you explain further about the utilities of these NFTs within your platform? Are they meant to be held as simple collectibles or will they have additional benefits?

Ans:Our NFTs are tagged under ERC721 like most nfts but we are on binance smart chain and using our own native token to purchase it, we will be adding others features soon, I think we are excited features we will develop and moving from there and to make it safe for everyone

5) What's your main focus right now, are you focused on the community or market/Exchange or the products?

Ans:We try our best to focus on development as we are wanted to improve our token and make things better, I think that what makes a token stands out

For those asking about how to purchase all information you need is on our website

www.corsac.io

Contract : 0x25c39b6c5ec8a9d81826f9f0e6448ceaea1570b4

Thank You Everyone for the questions

--

--

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Crypto Wizard

Crypto Wizard

The Crypto Wizarding Community. Let's travel together on the magical broomstick of Crypto to world of Peace and Prosperity 🔮Welcome Our Wizards and Witches 🔮