Crypto Wizards AMA With DEPOCKET

Guest: HOANG LE

Introduction:

Q1) Can you briefly tell us about yourself and your team?

Ans:it give me opportunity to introduce about my team.
We have 4 main member in leading team.

Hoang Le (CEO): INDUSTRY LEADING PROFESSIONAL IN THE ICT industry, specializing in IT with 7+ years in R&D related to Blockchain.

Nabi Klover (CMO): 8+ years in Digital Marketing & Cryptocurrency; Former Havas Global Agent, My Defi Pet.

Tuan Hoang (CTO): 5+ years experience in blockchain and software engineering

Huong Phung (CBO): Business development at KAOPIZ Corp. 7+ R&D experience in Blockchain;

Q2) Can you briefly at a high level explain what Depocket is about before we dive into some deeper questions presented by the community?

Ans:DePocket is the optimal solution, an indispensable and convenient platform to invest and manage your Crypto assets across Multi-Chains & Multi-Wallets.

Q3) What’s the problem that your project saw that wasn’t being solved by another project?

Ans:That’s a great question!
We are driving into blockchain with the "Bring the Defi world to the real world"

4) Can you please summarize all of your product featuresfor us?

Ans:Of course, I will explain each point

hopefully it might be easier to understand

Dashboard:
Manage portfolio; Real time PNL, Cash Flow Chart, Balance Tracking, Manage NFTs assets, Price fluctuation alert.

Multi-wallet management:
Tracking any wallet without connect, synced across devices; Add and manage multi-wallet, watch/unwatch specific wallet.

Swap integration:
Make transactions on the Dex multi-platform, with the lowest gas fees.

Investment operation on multi-platform
Make decisions with APY/APR ranking.
Easily invest with staking on the Depocket App.Saving operations on multiple platforms:
Auto Farming, auto staking, Stake depo and earn depo rewardMore to come: Onchain API for developers, Onchain Analytics:

Q5) What would you categorize as the best features that you would highlight to our community?

Ans:I am investing a lot in Crypto, ^^, so with me, I like :

- Chart shows investing performance: I only need a quick glance, and I can see cash flow (in multiple wallet) is displayed in the form of a chart. Save the time so muchAs I said, if you are an investor, you will like too, quite convenient.

6)Interesting! Have many company out there have similar business model with DePocket. So What makes the DePocket feature better than other similar websites?

Ans:- We are building a strong indexing engine to aggregate the data from the blockchain.

After that, we give you the fastest experience on our website when you track your crypto assets.Also, we are developing to be the first All-in-one Defi platform to help you track and invest across multi-chain platforms.We have deployed BSC, and early this December, we will release the tracking balance on the SOL chain.So many features will be released soonto help you easily drive to the Defi world.It is better than other similar services.

7)How NFT assets of users will be viewable on DePocket. Can you give an example that is easier for people in this community to understand?

Ans:It’s quite simple, just paste your wallet address in to be able to see your cryptocurrency & NFT assets.

The way we build it is interact directly with the data in the blockchain, so it is really transparent and safe.

This is NFT tracking feature for one wallet on AirNFT (BSC):
https://app.depocket.com/addresses/0x53ef797b1113001c26b5e4693baf61599bcb5036?tab=nft "

8)Can you explain "management and optimal investment across all DeFi platforms in one place"

Ans:Also provide the ranking of cheapest DEX router.
It means more convenient for users to swap token, choose the best liquid pool to help them to save their fund and optimal the investment experience.

The Auto-farming, daily continuous profit/loss tracking, staking the DEPO also provide in the future!

9)Can you tell us about the upcoming features?

Ans:- Mobile App: More convenient with the mobile version with a lot of convenient features for users.
- Onchain API: So easy to deploy your project on the API of your application.
- Onchain Analytics: We provide onchain data for your investment decisions

Hope to bring more convenient for our users.

10)The IDO days is really close, so Can you let us know about IDO information

Ans:IDO date: Monday-Tuesday, 29th-30th November 2021
Price of $DEPO token: $0.25 per token
List on Pancakeswap: 30th November (2-3 hours after IDO);
Price: $0.3 per token.
Max IDO slot for each per person: $85 - $300"

11)Can you share with communities how to join the IDO?

Ans:You can read the detail about the IDO below:
DePocket on OxBull:
Date: 29th Nov at 2 PM UTC

Tier: We will have 4 tiers:
-> Tier 1, 2, 3: only for OXB holders (it means that you have to buy and hold OXB). Kindly refer to this Medium of OxBull for detail:https://oxbull.medium.com/oxb-all-your-decentralized-assets-in-depocket-8acd0de91304
-> Tier 4: for Depocket Communities, no need to hold OxBull token, but you have to win the ticket from the Whitelist competition
Token Purchase for Tier 4: First come first serve. Each user who wins the tickets will have the chance to a chance to purchase $85 BUSD in $DEPO (~50% chance)

DePocket on DuckDao:
Date: 2 PM UTC - 30th Nov
- Tier: We have 6 Tiers

-> Tier 0: for Depocket Communities, no need to hold DuckDAO token, but you have to win the ticket from the Whitelist competition
We will announce the whitelist winner, the winners have to do the KYC on Blockpass (we will provide the link later). Then the winners will be added manually and directly to the platform to purchase a $DEPO token.
Token Purchase for Tier 0: First come first serve. Each user who wins the tickets will have the chance to purchase $50 USDC in $DEPO (~50% chance).

-> Tier 1, 2, 3, 4, 5: For $DLP - DuckDAO Holder. Kindly refer to this Video on DuckDAO and update from their Medium, to know how to join these tier:
+ Video: https://www.youtube.com/watch?v=sld-yWo9eSk
+ Duck Medium: https://medium.com/duckdao

Distribution time: 2 hours after Listed on Pancakes Wap (tentative at 7 PM UTC - 30th Nov)."

12)Can you share information about the whitelist?

Ans:We have two special whitelist competitions, here are the links:
👉 Depocket x Oxbull: end on 27 Nov
Link: link.depocket.com/DePocketIDO
👉 Depocket x DuckDao: end on 25 Nov
Link: https://link.depocket.com/DEPOxDUCK

13)Regarding the winner list, do they guaranteed to buy the token?

Ans:Actually, most of them can buy the token.
However, first come first served, you have to be quick. ^^ Hurry up!
one more thing: Initial market cap only $84k; super low cap and potential
-> take your advantage

Twitter Segment:

1) Do you have a video tutorial so we can learn more about your project? Do you have a YouTube channel or something? Can you share it with everyone?

Ans:Herre is our video tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=STkmRU_c74k&ab_channel=DePocketFinance
And you can subscribe our channel in this link: https://www.youtube.com/channel/UC3ZnNccBcWElWeq2evjc1fQ

2) Can you list 1-3 killer features of this project that makes it ahead of its competitors? What is the competitive advantage your project has that you feel most confident about?

By @Sanju18415495

Ans:To me, those are
- Show net worth feature of wallet: it helps you manage your total assets across all platforms, multi-chain or multi-wallet, quite friendly and easy.
- Track you GameFi assets Stake & Trade your heroes and in-game items
- And another one is the chart showing investing performance, it will show cash flow is displayed in the form of a chart.

As I said in the introduce part, we have advance because
- We are building a strong indexing engine to aggregate the data from the blockchain. After that, we give you the fastest experience on our website when you track your crypto assets.
- Also we are developing to be the first All in one Defi platform to help you track and invest in Solana.
- So many features will be released soon to help you easily drive to the Defi world. It is better than other similar websites."

3)Security is the first priority of all projects and platforms. Do you believe that DePocket system is safe and secure enough against hackers? Does your project have Bug Bounty Programs for everyone that reward individual vulnerability detection of the system?

By @OpuGhosh2

Ans:Security is a big challenge in the software system in general and the crypto world in particular.

DePocket has a team of engineers with many years of experience in making software as well as blockchain projects to create quality products. Besides, we also cooperate with audit companies like Certik to ensure the highest security.

4)What is the ultimate mission that DePocket trying to achieve in crypto field? Obviously crypto market will experience huge growth in upcoming years, so which role would you like play in this game?

By @OpuGhosh2

Ans:We are driving into blockchain with the “Bring the Defi world to the real world”.
We want to make the world of DeFI easier for ordinary users who don’t need much blockchain knowledge but can manage assets and invest effectively with ease.

As you say, the crypto market will grow dramatically in the coming years and DeFi will play a big part in it. and there DePocket will be the bridge for DeFi to reach everyone more easily.

5)Could you provide some details about DePocket Finance roadmap and target in this year? According to your project's roadmap, what are your most important next priorities?

By @OpuGhosh2

Ans:You can have a look our road map in this link: https://depocket.com/docs/litepaper_v1.0.pdf
The most important next priorities is create mobile app and More DeFi utilities such as Yield Aggregators or AutoSwap

Live Q&A:

1)"I wonder if Depocket could be hacked? How did the team handle it?
"

Ans:It is a good question.
It is our big goal.
So we are researching for the best security cross-chain swapping and an investment feature. And we will prepare well for this feature. Something as below.
- Self Audit the smart-contract code with the security check bot.
- Audit the smart contract by the partner with Certik as we did.
- Also, we try our best to partner with some Insurance platforms for the SAFU.

2) Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of Token?

Ans:https://docs.depocket.com/tokenomic/token-distribution
The DEPO Token (DEPO) is DePocket platform's utility token, has the following purposes:
Feature unlock: DePocket shall provide most of the free-of-charge functions to all users. However, some premium functions are only offered to DEPO holders. This drives the purchase and maintenance of the long-term token DEPO.

Governance: DEPO holders may join the decision-making on platform functions such as which DeFi apps are supported by the voting tool.

Staking and Liquidity Reward: DEPO holders may lock their tokens or become liquidity providers on decentralized platforms such as Pancakeswap or Bakeryswap to acquire more tokens.

Payment: Developers need to pay in DEPO token for each API call when using DePocket’s on-chain API. Premium DeFi utilities, such as Yield Aggregators, also charge DEPO tokens as a usage fee.

3) My question is....

How can I buy this tokens? Is it available on any exchange?

Ans:DEPO will list on Pancakeswap: 30th November (2-3 hours after IDO);

--

--

--

The Crypto Wizarding Community. Let's travel together on the magical broomstick of Crypto to world of Peace and Prosperity 🔮Welcome Our Wizards and Witches 🔮

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.

Recommended from Medium

Op-ed: Drawing Parallels — What Makes the PIVX and ODIN Community Governance Models So Viable?

MonoX 2.0 Live on Avalanche Mainnet

FBI Requests Backdoor Built Into Facebook Messenger. Is it Time to Decentralize?

About Crypto Backed Loan

Roseon World

My Best Mate Is Upset With Me About DRIP…

Robber Mobbers — Alpha Mobsters on ETH Blockchain

How and Where to Buy DeFi Wizard (DWZ) — An Easy Step by Step Guide | Crypto Buying Tips

https://cryptobuyingtips.com/guides/how-to-buy-defi-wizard-dwz

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Crypto Wizard

Crypto Wizard

The Crypto Wizarding Community. Let's travel together on the magical broomstick of Crypto to world of Peace and Prosperity 🔮Welcome Our Wizards and Witches 🔮

More from Medium

Crypto Wizards AMA With SubQuery

Meet the Master — Lucky

We have wonderful news!

Anatoliy Berdnikov