Crypto Wizards AMA With H20 Finance

Guest: Stephanie Solis

Introduction:

Q1) Can you give a brief explanation about 'H20 Finance' .What popped up in your mind to create such a platform in This Space?

Ans:H2O is a decentralized DeFi platform with excessive low-interest rates and low risk. H2O provides a seamless and perfect combination of liquidity mining and loan mining. It helps deposit users obtain extra interest income and helps liquid miners get higher leverage up to 9 times through optimal reinvestment strategies. H2O aims to improve the efficiency of depositors' use of funds continuously. The path to achieve is to constantly increase the application scenarios of borrowing to maximize the profits of project participants.

Q2) So what are your main features and advantages that discern you from other projects?

Ans:First, H2O finance is a decentralized DeFi financial service platform for ultra-low interest and low-risk lending. Meanwhile, its main advantage is the seamless and perfect combination of liquid mining and loan mining, which not only helps deposit users get more interest incomes but also helps liquid miners get higher

Secondly, the additional subsidy of deposit interest through token rewards makes it possible to pledge a single currency with a high yield rate, which could solve the trouble caused by impermanent losses in liquidity mining and makes it possible to achieve high profits in lossless mining

Finally, through the borrowing model of high-power and low-risk leverage, users who have strong participation in DeFi mining and temporarily insufficient assets can safely participate in DeFi liquidity mining.

Q3) How has the experience and background of your team been effective in the success of your project so far?

Ans:We had gathered a strong group of team members from the beginning of the project. Our group member includes experienced blockchain industry leaders combining members from traditional finance. With the mixed combination of both, it allowed us to bring have the ability to combine new with the old, so we have the best of both worlds and a product that is truly suitable for everyone.

4) Now Share us about your Native token, What are the some of utlities of $H20 Token in Your Ecosystem? And if possible share to us the Tokenomics

Ans:Our native token is H2O with a total supply of 304,500,000. Mining is 78.817%, Team 9.852%, Strategic Fund 5.911%, Institution 5.172%, Airdrop 0.246%.

5) So how long did it take to develop this project? What plans do you have for the future? And what can we expect from H20 Finance? If possible could you please share road map with us.

Ans:H2OFinanceSwap trading will be avabile March 1, 2022, liquidity mining will be launched, June 1, 2022, the leveraged trading zone and the integrated order book system will be launched

H2OFinanceMall Entertainment One-stop entertainment service
The binary period will be launched on August 1, 2022
The contest will be launched on September 1, 2022

H2OAnceDerivative is a derivative
December 1, 2022 launch of USDT and BTC based perpetual futures contract
On January 1, 2023, otc trading will be launched

Twitter Segment:

1.It's easy to make a token but it's really hard to make this token valuable? So what's your strategy to make your token more valuable and what's your plan to maintain token price and supply?

@fulmoti12

Ans:We also know that it is very important for a project to maintain the continuous rise of currency prices.

First, the supply of H2O tokens is limited, and there is a linear reduction mechanism to ensure that the supply gradually decreases.

Secondly, the H2O token itself has a maximum transfer destruction rate and transfer dividend rate of 4%. When the token price is in an extreme situation, community governance can vote to decide whether to enable transfer destruction and transfer dividend and the specific proportion.

Third, the project allocates a large portion of the profits from participating in borrowing and mining to buy back H2O tokens and destroy them directly. The specific proportion is tentative at present, not less than 30%;

Fourth, the project allocates the income from the user's participation deposit to buy back THE H2O token and destroy it directly. The specific proportion is tentative at present, not less than 20%;

Fifth, all H2O token rewards of the project will be issued in a linear unlocking manner, strictly controlling the amount of H2O circulating in the market. Let users make a lot of money, but do not let users make quick money, which is conducive to the healthy and sustainable development of the whole project;

Sixth, the project employs a very professional and experienced financial management team to provide stable financial services for the price of H2O.

2: Who is your target customers- professional traders or the one’s that are just getting started? Who can benefit the most from the tools that you are offering?"

@JohnnyChowdhur

Ans:Our main target audience is divided into two types. One is the digital asset holders who are extremely risk-averse. The other is the miners who want to participate in liquidity mining and are willing to take certain risks and gain higher returns.

Therefore, theoretically speaking, this platform is not only suitable for beginners but also suitable for experienced farmers

3: One important aspect for all projects is “Revenue” How does #H2OFinance generate, token profit/earning? What is the revenue model for the Project and Users/Investor?

@angga_apox

Ans:The valued support of H2OFinance's tokens mainly comes from the repurchase and destruction of a proportion of mining and deposit income.

The income distribution of all H2OFinance participants' deposits and mining proceeds will be used to buy back H2O tokens and destroy them directly; In return, all H2OFinance participants will be rewarded with H2O tokens;

4: Each project has interesting stories before it is created. So can you tell people about the story that gave you the motivation to build and develop a great project like yours?

@jlalahmed9

Ans:Our team has a particularly interesting rule that before each version is released, at least two colleagues must be required to review the code before submitting the version. All code must be reviewed and at least two people agree to merge. Take security, for example. Every public function has to be argued over and over again by two people before they decide whether to keep it or not. The reason why so serious, or from the whole project responsibility and unlimited expectations.

5: What advantages do you have that other competitors dont have ? What would be your project secure most similar contender in the market today in terms of scalability, security, features, and adaptability?

@ISHAN34251210

Ans:Compared to other competitors, our team is younger and easier to jump out of the shackles and create the future; We have a lot of future visions, will be implemented step by step. Like I have mentioned some of our upcoming plans.
In terms of security, we have passed the Certik audit, and the audit report will be available on the official website of Certik soon. All of our contract code will be open-source; All contract addresses are locked for 48 hours; Contract owner wallet adopts multi-signature management mode;The closest competitor on the market, alpacafinance, is the one we’re chasing

Live Q&A:

1)Do you have a Token Burning plan to increase Token value and attract Investors to invest?

Ans:As mentioned earlier, token destruction begins at the birth of a project. Most of the deposits and mining proceeds will be used to buy back and destroy H2O tokens;

2) What are your upcoming plans for the community and as well with the ecosystem?

Ans:We do have tons of events that are coming up on our agenda. Currently we are having a airdrop event, if you haven’t check it out already, i will post a link below.
https://twitter.com/FinanceH2O/status/1475657247263182848?s=20

3) Which do you think is more important:

A. Community
B. Investors
C. Token Price

If all of the above is important to you, whiich should come first?

Ans:I dont think one is more than another, it will all be in our prority. Another thing we really focus on is product, because I do think if we do have a killer product everything else will follow in place.

4) Collaborations and partnerships are some of the most important cornerstones to help improve adoption. Can you tell us about your current partners, plans for partnerships and what everybody stands to gain from these partnerships?

Ans:I do think partnerships are great ways to expand our ecosystem, we would love to partner with suitable projects together to expand the blockchain ecosystem altogether. If there are any project that are interest in partner with us, shoot us a message.

5) Do you have An Ambassador Program available? If yes, how can I join it? And can you tell us what the benefit Available for the Ambassador?

Ans:Ambassador Program will be open in the near future, however, if you are interested in being part of us, send us your thoughts, maybe we just happen to have the right position for you.

--

--

--

The Crypto Wizarding Community. Let's travel together on the magical broomstick of Crypto to world of Peace and Prosperity 🔮Welcome Our Wizards and Witches 🔮

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.

Recommended from Medium

What’s the difference between the most hyped synthetic assets platforms?

DEXTForce Ventures’ early-stage investment in Modefi

Bitcoin, GIFA Token And More …..? El Salvador Financially Skipped 10 Years ahead

Loot Chests Release is finished!

How to get started in Cryptage Origins

Cash box beta rollout explained

#Gameinfinity Airdrop is Live!

Come and experience Doter—the “MetaMask” in the Polkadot Eco

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Crypto Wizard

Crypto Wizard

The Crypto Wizarding Community. Let's travel together on the magical broomstick of Crypto to world of Peace and Prosperity 🔮Welcome Our Wizards and Witches 🔮

More from Medium

Real Realm AMA recap

Crypto Wizards AMA With PlatON

AMA with NSUR

DeFine($DFA)will be listed on BitMart