Crypto Wizards AMA With Magic Cube

Introduction:

Q1) Can you give a brief explanation about 'MAGIC CUBE Finance' .What popped up in your mind to create such a platform in This Space?

Ans:Magic Cube is a comprehensive ecosystem for decentralized finance (DeFi). The ecosystem is driven and kicked off by the Magi Power Community, a Meme culture based community to open the door to the Magic Cube ecology.

The Magic Cube ecosystem mainly covers the two parts at the current stage: Magic Power Community and Magic Cube assets minting system. Magic Power Community issues MGP token to carry the value of the community and connect the assets minting system as MGP could be burnt to mint USDM, the algorithm stablecoin of the ecosystem.

Magic Cube ecosystem is running with the dual-chain mechanism that the applications are built on both Binance Smart Chain and Ethereum, including the tokens of MGP, USDM and MAGC, the ecological governance token for incentives.

You can mint mcAssets, the synthetic assets at Gringotts Bank by collateralizing USDM, and the mcAssets will make profits for users at other system of Magic Cube ecosystem, including trading at RingSwap, Staking for mining at Dwarf Pool, liquidity provider (LP) at Box Staking, and cross chain transfer at Glen Bridge.

We believe that a necessary nature of the financial system is being open, unrestricted, and free access to financial assets. That's why we propose the Magic Cube protocol, which allows anyone to issue and trade decentralized protocols that track synthetic assets, breaking down factors such as geographic barriers and policy interventions to participate in globalized capital markets. We provide balanced incentives for markets including minting, trading, asset staking, giving financial players around the world equal access to the profits of capital. !

Q2) So what are your main features and advantages that discern you from other projects?

Ans:Magic Cube ecosystem is running with the dual-chain mechanism that the applications are built on both Binance Smart Chain and Ethereum, including the tokens of MGP, USDM and MAGC, the ecological governance token for incentives.

The magic cube ecosystem runs a series of products based on the protocol, covering the features tokenized assets minting, trading, liquidity providing and staking. each product operates independently in an interconnected system to jointly build a powerful defi ecology for magic cube ecosystem.

Other internal parts of the eco includes:

- RingSwap: The Dex

- Dwarf Pool: MP liquidity pool

- Box Staking: The assets staking pool

- Glen Bridge: Cross chain bridge

Q3) How has the experience and background of your team been effective in the success of your project so far?

Ans:Due to our experience in the crypto currency field we always figure out the best what will keep us growing the project.

our team is working in a distributed way from all over the world. It’s based on our rich experience in the crypto field that we launch the project to make DeFi reachable to everybody and create a fair new world of finance.

4) Now Share us about your Native token, What are the some of utlities of $MGP Token in Your Ecosystem? And if possible share to us the Tokenomics

Ans:Magic Power community: A meme based community to drive and empower the Magic Cube eco. The value carrier is $MGP, with the goal to surpass all ever meme tokens.

- $USDM: The algorithm stablecoin to connect the Magic Power community and the Magic Cube minting system.

5) So how long did it take to develop this project? What plans do you have for the future? And what can we expect from Magic Cube? If possible could you please share road map with us.

Ans:In this best era, under the opportunity and challenge, we’ll open open the door of democracy for decentralized finance with the innovation of Magic Cube project.

In the 18th century, the enactment of Code of Hammurabi in n ancient Babylon gave birth to the word “finance”, opening the curtain on the noisy and exciting history of human wealth.

“The Times 03/Jan/2009 Chancellor on brink of second bailout for banks”. " This is a quote hidden in the Bitcoin Genesis block. Here we quote it in homage to the most hardcore Satoshi Nakamoto spirit of decentralization.

Satoshi Nakamoto ever said that since the 1990s, all companies have failed, and the reason for that failure happens to be the centralized power, making those failures inevitable. So he created Bitcoin as the first attempt at a decentralized and non-trust-based system. The crypto world is evolving rapidly, but fortunately at life's full flowering, we have the most advanced technology at our disposal to launch a revolution that will change the world's financial structure with the power of consensus.

Building a community-driven and completely decentralized financial ecosystem. This is our original intention and vision of launching Magic Cube ecosystem, and the value of Magic Power Community is to open the door to this great social experiment.

https://paper.magic-cube.finance/.-magic-cube-roadmap

Twitter Segment:

1) During the 2021 I got scammed a few times, rugs, exit scams etc. - how can we investors be sure that this will not be similar, are your contracts public & somewhere to be seen?

Ans:Magic Cube Finance isn't to be compare with other projects, why investors runs into scam project it because they didn't make well research before investing there monies. we built Magic Cube project to stay and develop the most famous token as seen you can make better research on our project visit Magic Cube Finance website, lightpapaer, MC Doc, MP Doc, and check out more about our contract address. We are as well publicly Audited it's been published on GitHub before now thank you 👍

I love your Way !

2) What is your top priorities in the end of 2021 and the coming 2022,so Could you share some plans for the upcoming year?Which part of the project are you most focused on right now?

Ans:Our focus currently is burning, promoting to increase tokens price and as well value, will be building strong Communities, hiring manager in globalize way to create awareness for the project

3)Can you tell me what are the biggest achievements of the project over the past year and now? 2. What are the main thoughts you want to convey through AMA today?

Ans:Actually, it is a pleasure to introduce Magic Cube Finance to the world ! And so far we have successfully listed our token, on pancakeswap, CMC, dextool, snapshot, and as well price is currently showing on trust wallet.

We have did AMA including today own is making it 5th and we have more than 10 other platforms, this month to convey our project with! Thank you 👍

4) Southeast Asia is a very vibrant market and many project developed here so with your project what do you think about Southeast Asia and do you have any plan to develop here?

Ans:HEY BUDDY !
Magic Cube Finance project can't only be promoted in one phase of the world but all over the world, that is why we will continue expanding our Communities and keep hiring local managers.

currently, we have succeeded in building 18 local communities including Asia, and more Will be add in nearest future. Thank buddy 👍

5) How many team members do you have? Do they have enough experience in the blockchain field? Do they have any experience on working in crypto and non-crypto project?

Ans:Thank 👍
In total we are 22 plus and more in views,our team is working in a distributed way from all over the world. It’s based on our rich experience in the crypto field that we launch the project to make DeFi reachable to everybody and create a fair new world of finance.

Live Q&A:

1)Do you have any plan for burning tokens in the future to reduce the supply of the token and increase its investment attractiveness thanks ?

Ans:YEAH !
Burning is currently ongoing, most people get free tokens using bot in all our Communities

2) Important Question: I really very interested to invest on your project. where can I buy token right now!?? is it listed on binance, Hotbit, Kucoin, MEXC, Pancakeswap or any exchangers?? Can you tell me please??

Ans:Our token is listed on pancakeswap, CMC, dextool, snapshot, more would be added in the future, and price showing in trust wallet as well.
Thanks you

3) Are there any plans to collaborate with influencer, celebrity, gamer, or youtuber in the future to delivering the newest update about the project to attract new investors ,,?

Ans:We have being inviting influencers, and YouTuber to constantly shooting video about our new event and keep giving update on their channels to gain popularity and attract investors. While we wait for the nearest future of gamers and celebrity, after we finish building magic power ecology 👍 thanks buddy !

4) While you build your project, do you take into account community feedbacks and demands?While you build your project, do you take into account community feedbacks and demands?

Ans:Sure, feedback is what we encourage our community members. We love when the talk to us about their feelings towards the project, Thx👍

5) Which do you think is more important:
A .Community
B .Investors
C .Token Price
If all of the above is important to you, which should come first?

Ans:All is important, but Community should be first because without Community there will be no awareness in the project.

--

--

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Crypto Wizard

Crypto Wizard

The Crypto Wizarding Community. Let's travel together on the magical broomstick of Crypto to world of Peace and Prosperity 🔮Welcome Our Wizards and Witches 🔮