Crypto Wizards AMA With METABOLIC

Guest: DAN

Q1) Can you give a brief explanation about 'METABOLIC' .What popped up in your mind to create such a platform in this space?

Ans:Sure. My team and I are very passionate about gaming and NFTs. We have some very high end graphic and sound developers on our team, and they were a natural fit for this concept. Metabolic aims to be a leader in the Metaverse, bringing NFTs and virtual reality together. In the meantime, we have developed a swap and staking platform to be used at launch. We have also started on our wallet app, although this will be released at a later date.

Q2) So what are your main features and advantages that discern you from other projects?

Ans:The fact that we have products ready to go at launch is a huge advantage over other projects. Typically, they ask you to wait for months, because they start building once they get your money. We have our own investments, and therefore were able to start creating immediately. We also have top players on our team. They are experts in their respective fields, and this is what really drives us to be so successful.

Our wallet app will have features unlike others, and our NFT game will be far from typical. Stay tuned to watch the magic unfold.

Q3) How has the experience and background of your team been effective in the success of your project so far?

Ans:It honestly makes the entire project. I have taken part in many projects, successful and failed. I know first hand that having experience in both success and failures, makes a world of difference.

We know what to do and what not do. Our teams experience is what has gotten us this far. They are absolutely amazing, and it shows in the work we have put out thus far.

This trend will continue on throughout the life of the project. Even when we hire huge development teams, we will always need that core group of people, with their extreme passion, talent, and views.

4) Now Share us about your Native token, What are the some of utlities of $MTBC Token in Your Gameplay? And if possible share to us the Tokenomics Of $MTBC

Ans:Hehehe I cannot reveal too much about gameplay. The token will be used to purchase NFT's characters to play in the game. Until then, members can stake and earn on their tokens, as well as enjoy native token rewards. The rewards will be 6-2-2.

6% MTBC Rewards
2% Marketing
2% Liquidity

We have a buy back function built into our AUDITED contract, although it will be turned off for now, ready to be implemented in the future. We also have features in place to protect us at launch.

5) So how long did it take to develop this project? What plans do you have for the future? And what can we expect from METABOLIC? If possible could you please share road map with us.

Ans:This has been a combined effort spanning over the last 1.5 months, and we are just starting. This is going to be HUGE, as you can clearly see.

The future after launch, holds the release of our wallet app for android and iOS. All the while development of our NFT game will be taking place. After minting of our NFTs and release of our game, development will start on the migration of the game to VIRTUAL REALITY.

We plan to team with an industry leader in this technology. I cannot release any more info on that, but I wish I could!!!

Our roadmap will be released later today with our website at meta-bolic.io

Stay tuned!!

Twitter Segment:

1) Meta_bolicis NFT gaming. Since the majority of NFTs end up with little or no value, it is difficult to survive liquidity because people do not regularly trade them in pairs, so it is difficult to liquidate NFTs. Can you tell how #Meta_bolic planned to solve this big problem?

By @ImranBDLT

Ans:The main value of our NFTs lie in our game itself. So our NFTs will have value as NFTs. But that value will also grow relative to the value and use of our game. Which is going to be HUGE. They will be traded, by default, as part of our game, but I cannot release any details.

2) What is your top priorities in the end of 2021 and the coming 2022, so could you share some plans for the upcoming year? Which part of the project are you most focused on right now?

By @TridevPramanic1

Ans:Our top priority is having a successful launch. Having our website and our staking operating and looking flawless.

We will be focusing on the development of our wallet app after that, and marketing will be a huge ongoing task.

3) Will there be an incentive to hold #Meta__bolic and not just farm and dump? Because of one of the biggest problem for a lot of DeFi & Farming projects seems to be that when farming starts, the price goes down because people unload to put liquidity into the farm.

@in_sha_allah

Ans:Anyone who researches into our project will see it’s clear. There is huge reason to hold, simply, HUGE ROI. Metabolic is going to skyrocket in price due to all it has to offer. This is a huge incentive to hold, to make a ton of money. This is what most people want, and this is what holders are going to get. Might as well stake and earn extra money while you wait. Once our game launches, and into VR, MTBC will be unaffordable to many.

4)The hard reality is that some projects remain half way because their developers abandon the concept because they cannot achieve the desired capitalization in the long term; how do you plan to make this project sustainable for its development?

By @SwterL

Ans:We don’t need capitalization, because we have our own investments. This is just a bonus,

But our swap and wallet, along with marketing tax will bring us a little help as well.

Live Q&A:

1)Is your platform suitable for crypto beginners? Or does it only limited for professional users ?

Ans:Our platform is suitable for everyone, especially people who are into gaming. Our products will all be very easy to use!

2) Can you give an overview of your Tokenomics, and the UTILITY of Token?!?

Ans:Our tokenomics are 6% rewards in native token, so holding will earn your more MTBC.
2 % into each liquidity and marketing.

The utility beyond the wallet, swap, and staking, will be used for NFTs in our game.

3) Q) Do you have any plans to add Nft’s to your ecosystem as this is the hottest topic in the crypto space?

Ans:Yes, as stated NFTS will be minted and then used for our game. I cant release too much information, but it will be so much more than jsut holding!

4) -I would like to know, if you’ve completed, any security audits?
-Perhaps by third-parties??
-We’ve seen dozens, of hacks exploits and stuff like that this year. What measures, have been taken to protect Cryption Network community, from it???

Ans:Yes we have completed our audit through @auditfinancegroup

We will have a secondary audit done by certik in the future.

5) Can we expect to see your token listed on both CEX and DEX?

Ans:Absolutely. Obviously we will start with dex, and that will be coming sooner than you think!

--

--

--

The Crypto Wizarding Community. Let's travel together on the magical broomstick of Crypto to world of Peace and Prosperity 🔮Welcome Our Wizards and Witches 🔮

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.

Recommended from Medium

True P$L is supported by Gate

+38.38% growth: How to Buy Arbidex (ABX) — A Step by Step Guide | Crypto Buying Tips

https://cryptobuyingtips.com/guides/how-to-buy-arbidex-abx

The Top Destinations to Live for Crypto Traders and Miners.

NORDEINS Explained

Scam in Crypto PRs and NFT Promoters

Tezos (XTZ) Breaks from Lows, $10 Potential

The main challenges for further NTF development (Part 1): Liquidity

Crypto Confusion

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Crypto Wizard

Crypto Wizard

The Crypto Wizarding Community. Let's travel together on the magical broomstick of Crypto to world of Peace and Prosperity 🔮Welcome Our Wizards and Witches 🔮

More from Medium

GEMS: February in Review

SatoshiCity Sticker Announcement

Adding a HIME token.

MAY THE GODS BE ON YOUR HAND!