Crypto Wizards AMA With NewOrder

Guest: Fidel Franco

Introduction:

Q1. Can you briefly introduce New Order ? and from where you get the project name? What does it mean to you? And why you choose this name for your project?

Ans:At New Order, we are building an on-chain experiment redefining the accumulation, formation and distribution of resources for DeFi builders. Our goal is to leverage the coordination offered through the DAO model to get founders from an idea to mainnet. We named this project New Order because we personally believe that by moving fundraising and incubation from the private sector into public and permissionless models, we are helping set the precedent for the “new order” of DeFi.

Q2. What is your mission and vision to build this project? What do you want to achieve through your project in future?

Ans:New Order is an incubator DAO formed with the goal to build a self-governing incubator positioned to assist DeFi innovation, through promoting new asset classes, chain agnosticism and machine intelligence. In the future, we hope to leverage New Order as a vehicle for founders and community members to quickly get the resources they need to succeed in this niche sector of finance.

Q3. What strengths does New Order have to compete with competitors?

Ans:Our team has deep experience in technology incubation in general, and in particular with helping out early stage blockchain projects. On the core team we have Eden Dhaliwal who was and continues to be a partner at Outlier Ventures, one of the top crypto accelerators in the space.

Eden is joined by Sami who’s a DeFi “mover and shaker” who’s impressive resume includes writing for Messari and being the founder of the [REDACTED] protocol - which is launching early December.

Marek used to teach Data Science in Toronto, and spent over a year at the prestigious Block Science token engineering agency helping some of the top projects in the space with designing mechanisms for their ecosystems.

Kiran Fernando also recently joined to assist our incubator projects with software development. I bring my experience from a wide range of projects in Web3. I’m currently leading the tech side of [REDACTED].

Between our core team and contributors we’re well connected with most of the significant DeFi protocols, as well as many key L1’s and L2s; which is important as partnerships will be key for the success of our incubated projects.

Q4. How important is the community to your project? and How can we collaborate or help share token for the development of the project?

Ans:Community is everything to us! We are not a traditional venture DAO, we’re built differently so that we can involve our community more in our project launches. Giving them the opportunity to shape how we interact with early stage founders.

If you would like to contribute to our mission, we are opening the doors for yield strategists, developers, researchers, marketers, community managers and more to join New Order’s founding team.

Please see the article on our contributor programme for more information :
https://mirror.xyz/0x13c5432CfC12bA1f32B6090d1a09cf0Efe9C95Bd/Oy-pVq5aTXCXwWpEJz_dWgkvU_vA_HOfW73lrw2Qhhw

Q5. Could you please provide some progress on your Roadmap and what results New Order has achieved so far?

Ans:It’s still very early in our roadmap, the New Order project had our public reveal this past Friday. We’re in an initial growing awareness phase right now, and already our public channels across Twitter, Telegram, and Discord are growing rapidly.

Despite our short time as a public project, we’ve already helped incubate two projects (a third will be revealed shortly).

[REDACTED] - which is a new money lego for the Curve Ecosystem, and OptyFi, a next generation yield optimiser that uses machine directed search to find the best multi-stage yield strategies in realtime.

More of our roadmap will be revealed in the coming weeks, which will include how the community can get more involved.

Twitter Segment:

1) Will there be a public offering for token? How to get tokens in the fastest way in the early bird? What are incentives of your project Token bring to community and investors?

Ans:Yes we are doing our public offering announcement this week. Our main incentive as an Incubator DAO is that we are able to launch many projects that will give value to our governance token holders. We also have a contributor program where users can participate and earn tokens working for the dao.

2) I seen that you have done many AMAs, my question is, what do you expect to get from so many AMAs and what are Beligs goals with the community? Do you consider the community to be a fundamental role in the project?

Ans:For us community is everything. We what our DAO to be community driven and push for more innovation. That’s why we decided to have a governance token since we believe that in order for full decentralization we need our community to take the important choices.

3) Do you have AUDIT certificates, or are you working to AUDIT your project, to make it more secure and reliable???

Ans:Our project gets audited constantly by our developers and we are currently working on a bounty program for third parties. Security is a big thing for us and we want to always do the right thing.

4) This is the first time I’ve heard of a product named "DApp Marketplace." Could you help explain the New Order DApp Marketplace’s structure to us? What kind of material will be offered in this marketplace?

Ans:Our incubated apps will go straight to our marketplace that people will be able to use them. Since we are multi-chain the goal is to have all the dapps connected with each other for simple usability this would also lower the fees to the user and bring more revenue to our treasury.

5) Are you planning to promote your project in countries / regions where English is not good? Do you have a local community for them to better understand your project??

Ans:Yes, our discord channel will have languages groups. French, Russian, Arabic just to name a few we believe that all markets are important in DeFi and everyone should have access to it even if there is a language barrier.

Live Q&A:

1) My question is about your long term marketing plans. How, or through which big partnerships do you plan on utilising to pass your product onto the normal - especially non-crypto people?

Ans:We have many partnerships with different protocols for Layer 1 and layer 2 to DeFi dapps. Near Protocol, Ocean protocol and Polygon to name a few. Our long term plan is to keep expanding are community so they can help us market our incubated projects.

2) What are your plans for your next project? And what has your project achieved so far ?

Ans:So far we are releasing 3 projects Optify, Redacted and H2O. So far all are almost ready to be released which is a big achievement for us.

3) IS This Your project only for elite investors, how about others with small funds, is it open to everyone?

Ans:Our project is for everyone. We belive DeFi is for everyone.

4) Do you have any
1. Telegram Group
2. YouTube channel
3. Tiktok Channel
4. Website
For this project? From where we can learn something? Please share with us link.

Ans:You can check all our social media links here https://linktr.ee/NewOrder.Network

5) How can I buy this tokens? Is it available on any exchange?

Ans:We will announce or tokensale this week hopefully.

--

--

--

The Crypto Wizarding Community. Let's travel together on the magical broomstick of Crypto to world of Peace and Prosperity 🔮Welcome Our Wizards and Witches 🔮

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.

Recommended from Medium

3 Reasons Why Legal Tender Bitcoin in El Salvador is a Terrible Idea

Index investing hasn’t seen a technological update since 1975.

Swop.fi governance: voting for pool weights

How Blockchain may diminish the role of Auditors and Accountants

The bears are strong and its difficult to keep HODLING

CoinBundle’s Investment Strategy Tips

Lemond(LEMD) Will Be Listed on ZBG

Exodus or Opportunity?: The NFT bear market and what to make of it.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Crypto Wizard

Crypto Wizard

The Crypto Wizarding Community. Let's travel together on the magical broomstick of Crypto to world of Peace and Prosperity 🔮Welcome Our Wizards and Witches 🔮

More from Medium

Crypto Wizards AMA With Rainmaker

Releap — A music NFT platform for creators and fans

MOI Ecosystem Strengths

Solice community AMA with Christian