Crypto Wizards AMA With Revenue Coin

Introduction:

1. Can you Briefly introduce the Project Revenue Coin?

Ans:This is Maksymilian - the board members of Revenue Coin project.
We live in times of self-driving cars, drones capable of delivering packages and instant, wireless communication. But how come it still takes 6 months or more to fund companies with success potential of Facebook or Google?
With RevCoin project we not only increase pace and access to capital. We build an Ecosystem of projects improving the blockchain infrastructure. The one which will change the world we know, the same way the internet has done it.

It is following a recent trend of seeking alternative forms of investing in startup projects, and, more precisely, following an investment model called Revenue-Based Financing (RBF) (it’s was nicely explained a while ago by Sifted here https://sifted.eu/articles/revenue-based-startup-financing/ and its brightest start recently seems to be Uncapped https://weareuncapped.com/).

So in essence, we are building an RBF, crypto fund. However, instead of offering to our investors a simple participation in revenue generated by the invested, portfolio companies, we offer them a financial product (a derivative token – Revenue Coin) based on these revenues. RevCoin itself becomes here an investment asset, to be listed on multiple crypto exchanges. This, plus a deflationary mechanism embedded in the token economics, should result in much higher returns for the investors, compared to a classic RBF model.

2. Could you please give a brief intro to the key features of Revenue Coin? What are the advantages offered ?

Ans:With the deflationary properties of Revenue Coin token - its value being derived from the revenue generated by 20+ companies invested from this project - its value is expected to keep growing in time. We’re talking about a systematic decrease of the token supply on a monthly basis. Here is a brief simulation of the token’s value increase: https://revenuecoin.io/#tokenomics

3. Can you share the achievements the team has made so far ? what are the major achievement target Revenue Coin is yet to achieve . If possible also share your roadmap.

Ans:The achievements we have already completed. We have gothered 2 companies under our Revenue portfolio. These companies have some ready product and they are at the point of commercialization. We are striving to gother around 20 companies that are going to work in Revenue’s ecosystem, which will counterpart and thrive along with Revenue’s coin price.

4) Could you share a bit about security and also what benefits you provide to incentives user’s choosing your Platform?

Ans:So the main benefits are that :
Profits are generated by a systematic buyback process, embedded in the token economics. It works in the following ways:
- companies from the Revenue Ecosystem generate revenue
- up to 10% of this revenue goes to buy back the RVC tokens from the market
- 50% of these tokens are burned (thus decreasing overall supply of RVC)
- remaining 50% is reinvested into new ventures, spent to cover operational costs - the remaining rest of it is considered as a profit

About security, we will go through smart contract audits. The audits are going to be completed by one of the most recognisible and trusted companies in that certain branch. For example Certik.com

5.Now Share us about your native token, What are the some of utlities of $RVC Token in Your Ecosystem? And if possible share to us the Tokenomisc of Revenue Coin Token

Ans:The token itselfe is giong to be a payment method at every single platform from Revenue's portfolio. It will have a possibility of staking.

More details at revcoin.io

Twitter Segment

Q1) "Do you have a Token Burning plan to increase Token value and attract Investor’s to invest?"

Ans:Yes, we have a token burning plan. Ten percent of revenue generated by Revenue Capital’s portfolio companies will be committed to buying and burning tokens from the market.

Q2) Currently most investors only care about profits at the moment but ignore the long-term benefits. So can you give them some advice why they should buy and hold this token in the long term?

Ans:With the deflationary properties of Revenue Coin token - its value being derived from the revenue generated by 20+ companies invested from this project - its value is expected to keep growing in time. We’re talking about a systematic decrease of the token supply on a monthly basis. Here is a brief simulation of the token’s value increase: https://revenuecoin.io/#tokenomics

3) Currently, projects are continuously attacked by hackers. That is the nightmare of many projects. So, what is your strategy to anticipate hacking possibilities on your platform? What plan do you have in order not to let " RevenueCoin " get hacked and cost investors?

Ans: We will pass a number of security tests offered by top companies in the industry, this will include CERTIK.

Q4) Many people want to learn about your project but they have problem with English, so do you plan to spread awareness about your project in different countries where English is not good?⭕️Do you have a Marketing strategy aimed at developing many different communities??

Ans:Currently, our website is in five languages and we are adding new ones all the time.
As far as strategy is concerned, we will focus on different regions and we will make sure that our website is understandable for everyone, even if they don’t speak English.

5) How many active users does the RevenueCoin platform currently have? How many users do you expect to use your platform by the end of this year 2021? What goals have you set for yourselves in this regard?

Ans:As far as strategy is concerned, we will focus on different regions and we will make sure that our website is understandable for everyone, even if they don’t speak English.
Exeria.com) that are part of Revenue Capital have 20000 active users. Our goal is to significantly increase the number of active users as this increases the amount of tokens burned.

Live Q&A

1.Do you have tutorial videos so we can get to know your project more clearly or do you have a YouTube channel or something?? can you share it with us??

Ans:https://www.youtube.com/watch?v=fdWAr66PoUI

2.Where can we find the full details of your project? Is it a website or a tutorial video? If so, can you share it with us?

Ans:RevenueCoin.io

3.Are you planning to burn or buy back any tokens from the market in the future? Do you have such programs?

Ans:Yes, we have a token burning plan. Ten percent of revenue generated by Revenue Capital’s portfolio companies will be committed to buying and burning tokens from the market.

4.Do you have any partnerships with a any project right now?

Ans:SkyRocket.trade and Exeria.com are first procjects at revenue Capital ecosystem.

5. There are many projects that promise magic but do not release any effective product in the short / long term of release or prove any earnings. Is your project like this? If not can you tell us, what makes it different from other projects?
Or pick up?

Ans:We have already two workings platform in our ecosystem.

Please check Exeria.com and SkyRocket.trade

Community, if you would like to learn more about Revenue Coin, here are some useful links for you:

Telegram:http://t.me/RevenuecoinENG
Twitter : http://twitter.com/RevenueCoin
Website: http://www.revenuecoin.io/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/revenuecapital/

--

--

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Crypto Wizard

Crypto Wizard

The Crypto Wizarding Community. Let's travel together on the magical broomstick of Crypto to world of Peace and Prosperity 🔮Welcome Our Wizards and Witches 🔮