Crypto Wizards AMA With SportiFI

Guest: Sach (Founder)

Introduction:

Q1) Can you give a brief explanation about 'Sportfi' .What popped up in your mind to create such a platform in this space?

Ans:Sportfi ecosystem is the perfect combination of NFT gaming and DeFi that enables users to have fun and earn profit simultaneously.

comprehensive ecosystem comprises Sportfi games, Simple & Advanced Games, Farming, and NFT Marketplace
Digital land (coming soon)

The idea came from game lovers, we noticed many people love Playing game but they earn zero reward, so me and my team come together to create this amazing project.

Q2) So what are your main features and advantages that discern you from other projects? And also share a overview about Sportfi’s Games.

Ans:Our long term vision is to make Sportfi the leading gaming platform, we don’t deal with just one game.

Sportfi is a gaming platform on it own, we have our Fishy, Rush,rescue and the rest..

There are bigger advantage in playing sportfi games, such power to vote,NFT, staking and earn more reward.

Q3) How has the experience and background of your team been effective in the success of your project so far?

Ans:In this Blockchain industry, Knowledge and experience speaks more.

My team are so hardworking and consistence to work.
They have been helpful, since the day we start the project.

One of our dev, bring an idea of partnership which we’ve have more than 36+ partnership since the lauch of this project.

So, I believe i am not alone(with the support of my team, this project will be among top 10 in the world)

Q4) Now Share us about your utility token, What are the some of utlities of $SPOFI Token in Your Ecosystem? And if possible share to us the Tokenomics of $SPOFI

Ans:comprehensive ecosystem comprises Sportfi games, Simple & Advanced Games, Farming, and NFT Marketplace
There are many reward for staking and farming
In the future, we also plan to lauch our Digital land where people can own a land, this land can be use for rent.
Below are $SPOFI tokenomic

I believe this can explain more about our tokenomic.

Q5) So how long did it take to develop this project? What plans do you have for the future? And what can we expect from Sportfi? If possible could you please share road map with us.

Ans:Firstly, this project took much our time, has we are looking for what the people can embrace, the Crypto space is about Information and exposure.

We spent so many time on researching what the community and world can embark on.
It takes us 4 month to develop this project.

Our goals is to be among the Top 10 in this Blockchain industry.

The world should expect something good from us, as we are working towards achieving our goals.

The below image will talk more about our Roadmap.

Twitter Segment:

1) Can you share us about the motivation and benefits for investors to keep the token in the long run and What plans do you have to help drive the demand and scarcity of the token?

By @AndyAndyinside

Ans:All token holders are opportune to either stake their tokens to earn more token or stake their NFT to earn Sportfi token the RIO will be announced, you can check our roadmap for the date.

To create scarcity for SPOFI, we plan to do some buy back and burn those token we bought.

2) Can you share $SPOFI Tokens how much is the total supply, on what network and what percentage is the share for team ,LP ,user?. And where can we buy it?

By @angga_apox

Ans:This is a good question.

SPOFI Total supply is 100M, SPOFI uses multichain, such as ETH,BSC and polygon.
Team token is 10%
Liquidity is 15%

More details about our tokenomic can be found below 👇

3) Listing on the ideal exchanges, particularly major exchanges, benefits in increasing the token price and is an element of marketing. So, where can we purchase the SportFi token, What plans do you have for listing on major exchanges like binance?

By @Sora4Yuna

Ans:It’s part our plan to list on exchange like Binance,Huobi and the rest.
Currently we are in talk with Kucoin, one of the biggest exchange in the world just like Binance, we know and believe that with the support of our community and strategic investor we will get listed on bigger exchange after we sealed deal with Kucoin our next target should be Huobi before Binance

4) Most gamers have zero/little knowledge of cryptocurrencies. So for causal users who don't have sufficient blockchain knowledge, how does SportiFi recommend this to those who want to play but are clueless about cryptocurrencies??

By @angga_apox

Ans:I believe we are all in this together, but guess what? 😊
We found a solution to this, which we believe will drive more people into this industry.

According to recent Research by some team in Asia, it was discovered that 3.9% of the world are into Blockchain technology, this is a big challenges that requires more strategic ways of marketing, but Guess what? 😊, We have a solution for that.

we believe that with the support of our strategic investors and advisor plus our marketing team we will be able educate more people about Blockchain using all social media such as YouTube,twitter,Reddit and 4chan for promotion.

Our marketing team will make sure to gain people’s attention as much as they can through twitter, gamers favourite youtube channels and other social media platform.

Moreso, we will partnering with Google to educate more people in Africa about game to add to their skills.
We believe that learning how to play game is also a Skills to develop.

5) Partnerships are one way to get a better position in the market. Talking about strategic partnerships, does #SportFi have any partnerships or is included in any collaborations that may be beneficial to result in exponential growth for #SportFi?

By @Sora4Yuna

Ans:We’ve worked to far and beyond the Crypto space, we have partner with lot of projects and advisor....

Typing our partnership might result to hand ache but I will share more info through images(as image is Part of learning) 😊

We've grown with lot of strategic partner's over the world.

And we plan to grow bigger 🚀

Live Segment:

1) According to the roadmap, what is your most important next priority? Do you have enough funds and strong community to achieve the goal?

Ans:We raise about $200,000 from our private sales.
As at last week raise another $1.5m from our strategic investors.
We have the community and also we have the fund.

2) 🔶Q) Do you have any plans to add Nft’s to your ecosystem as this is the hottest topic in the crypto space?

Ans:We already have NFT market place, holders of SPOFI will be rewarded with our NFT

3) My question is....

How can I buy this tokens? Is it available on any exchange?

Ans:The token is not listed on any exchange yet.
But after we fully lauch we will get listed on Kucoin.

4) Are you planning to burn or buy back any tokens from the market in the future? Do you have such programs?Are you planning to burn or buy back any tokens from the market in the future? Do you have such programs?

Ans:We have a plan to buy back some amount of token after our IDO on November 25th.

5) Could you introduce briefly about tokenomics? And tell us more about Total supply and Starting price per token? How many tokens will be minted in future and how many tokens will be locked by the team/Investors?

Ans:This image shows our tokenomic.

--

--

--

The Crypto Wizarding Community. Let's travel together on the magical broomstick of Crypto to world of Peace and Prosperity 🔮Welcome Our Wizards and Witches 🔮

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.

Recommended from Medium

What Value Could a Walmart Cryptocurrency Have? — Market Mad House

Why Theta Network?

Centralized vs Decentralized cryptocurrency exchanges

+32.14% growth: How to Buy Zcash (ZEC) — A Step by Step Guide | Crypto Buying Tips

https://cryptobuyingtips.com/guides/how-to-buy-zcash-zec

NEW Listing (MOON)

Laurus coin

We are proud to Exclusively Launch MLT and MP token.

DeFi Blue Chip Curve Financing Breaks Out Targeting $7

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Crypto Wizard

Crypto Wizard

The Crypto Wizarding Community. Let's travel together on the magical broomstick of Crypto to world of Peace and Prosperity 🔮Welcome Our Wizards and Witches 🔮

More from Medium

Releap — A music NFT platform for creators and fans

Welcome to Recap AMA IgniteCrypto & RainMaker Games #AMASeries

MOI Ecosystem Strengths

Trace Network "Enabling Lifestyle for Metaverse"