Crypto Wizards AMA with Tits Coin

Special Guest : Mr. J , Founder Tits Coin

1. Could you please provide a quick introduction for the community

Ans: Hi I am j I lead the vision of Titscoin. I have been in crypto since 2017 ran a 9 figure fund and did 40 ico

2. Can you introduce the project Tits Coin, what are some of the real life problems titscoin aim to solve ? How do you think you stand out among the competitors if there are any?

Ans: Titscoin is a community driven for charity. Charity itself is a massive scam,
People take $ and pay themselves, by using blockchain for decentralization + meme coin tokenomics there’s a chance at real moomshot > fomo > real utility > donating large amounts of $ to real foundations

3. Can you share the achievements the team has made so far ? what are the major achievement target Tits Coin is yet to achieve . If possible also share your roadmap.

Ans: Tits only been 1 week old, we are donating to our 2nd charity today. We are also already expanding to Korea. I’d say those are pretty major achievements.

4. Can you briefly describe your partnership and promotion the project had so far?

Ans: We have a few big social media influencers already shout us out. But we need more donations & more partnerships to prove legitimacy

Supreme patty, Colin Patterson, Alexis Texas. There are many more lined up

5. Whats the total supply of the $TITS ? Could you share a detailed tokenomics of supply distribution?

Ans: 1,000,000,000,000,000 but we burned 80% of it so only 200T in circulation

Which allows us to moonshot

1.DEFI is growing too fast & the likelihood of it being interrupted is very high. What do u think about this & can u be sure that $Tits will be in demand in the long term? Are there any plans to contribute DeFi’s development?

Ans:Tits is looking to build Defi protocols like staking, lending, farming & IDO. Should be testing this weekend

2.I read that 5% of the tokens that are donated are destined to fight breast cancer....

what happens if a user wants to contribute a percentage greater than 5%? Is there a mechanism within TitsCoin for more supportive donors?

Ans: 10% of the LP is reserved for donations, 5% to any charity is a very large amount. We prefer to do 5-20k donations as of this moment

3.NFT use cases are plentiful in the Crypto space for blockchain projects and and are trending apart from Defi, How do token think about the evolution of NFTs in the Crypto space?

Ans: At this moment we do not have plans for NFT. NFT bubble will burst this year, I will wait for that first

4.TitsCoin name is very unique project name. Can you tell us who and why you name your project "TitsCoin"? How do you spread the name "TitsCoin" in crypto industry?

Ans: Tits coin started with a goal of bringing community together, for whoever that likes tits. But it transformed into a charity, this is what happens when you bring community together

5.Do you have any plans to attract Non-crypto investors to Tits Coin . Because it is the success of a project to get more investors who are still not in the crypto world. What are the plans to increase awareness around your in non-crypto space?

Ans: The purpose of tits is to attract non crypto people. Again the only way is through massive marketing getting infront of as many people as we can.

1. Can you explain how you deflationary model works? How many Percentage of the tokens are destined to be burnt in the Future?

Ans:10% is taxed on any transactions. 5% to LP 5% to holders.

2. What is your advantage over other projects? Is it from a security point of view or the technology you are using? Or are there other advantages? What makes you believe that your project is worth choosing?

Ans: We have locked 90% liquidity and burned 80% of supply. rugpull is impossible

3.What is your long-term vision of the industry in which you are working? Are you afraid one day there will be another project with more advanced technology that could replace your Titscoin project?Can you briefly explain the top milestones deployed by Titscoin before the end of the year or in the future, how it will help succeed and what will Titscoin look like in 2022 and beyond?

Ans: Going global and donating to all charities thats related to $tits

4.Where does the project name you found? What does it mean for you and why did you choose that name for your project?

Ans: Got $tits?

We are the first community driven charity

The Crypto Wizarding Community. Let's travel together on the magical broomstick of Crypto to world of Peace and Prosperity 🔮Welcome Our Wizards and Witches 🔮