CryptoWizards AMA with Anti Safe

Guests : Elmo and Crypto_Ac3

Section 1 : Introduction

1. Could you both please provide a quick self-introduction for the community?

Ans- crypto_Ac3:
Hello! I go by Ac3, I've been in the crypto community for about 3 years and have enjoyed it very much and the opportunities that have came from it!

Elmo🌟 @DefiElmo:
Hey there I am Elmo, twitter handle @DefiElmo, and I am Ac3's partner in this project! I've been working on the marketing and etc for our 1 token supply coin "AntiSafe".

2. Can you introduce the project AntiSafe, what are some of utlities of $ANTI ? How do you think you stand out among the competitors if there are any?

Ans- crypto_Ac3:
The main thing that makes $ANTI stand out among other projects is that we have 1 single token for our entire supply. It utilizes a tax on each transaction that benefits holders by giving them 3% and adding 2% to liquidity that promotes price stability

Elmo🌟 @DefiElmo:
We have a token suppy of only 1! That's the first thing that "AntiSafe" differs from any other coin. We've named it AntiSafe because of all the Safemoon forks etc having a supply of over a trillion. We plan to show different by using 1 token to take off! We have 3% auto tax that adds liquidity to provide a stable price floor and 2% auto tax that distributes back to hodlers of #Antisafe to reward our diamond handed hodlers.

3.Can you share the achievements the team has made so far ? what are the major achievement target Anti Safe is yet to achieve . If possible also share your roadmap.

Ans- crypto_Ac3:
Our first target is a price of $10m for the single token. We have not met it yet but when we do we will be doing a $2,000 giveaway to one lucky person that holds $ANTI and is following both our Twitter and in our Telegram group

Elmo🌟 @DefiElmo:

Here’s a picture of our newly designed 'community-made' roadmap! We’ve succesfully filed listing for CG. We will be trying to have milestones along the way for our hodlers to look forward to such as the $2,000 giveaway for a random #Antisafe hodler at $10,000,000 market cap.

4. What does the name Anti Symbolic of ? How is it relevant to the vision of Anti Safe?

Ans- crypto_Ac3:
Simply put, we're Anti SAFE projects and those alike

Elmo🌟 @DefiElmo:
We symbolize our despise on safemoon hodlers and it's relevant because we are AntiSafe! We also symbolize a great community that is willing to help if needed. We've recieved many graphics, designs, and help from our community and it shows that they stand against Safemoon too lol.

5. Why did you chose Erc-20 base for $ANTI eventhough it has high fees for transaction and why not Bep-20?

Ans- crypto_Ac3:
ETH fees have gone down substantially lately and the majority of BSC projects seem to pump a little then die out thereafter so we thought we would have a better chance by listing on ETH instead

Elmo🌟 @DefiElmo:
BEP-20(BSC) has a history of rugpulls and pump and dumps. We've tried to withstand the pressures of a pump and dump but at least there is less fear of rugpulls on ERC-20. Plus, the gas fees are much lower compared to what they use to be before we launched.

Section 2 : Twitter Questions

1.@lewandowski_879

Whenever a company is in the early phase of a startup,there are many challenges that the organization has to overcome. Has everything been resolved?What value did the community get from ur project?

Ans- Elmo🌟 @DefiElmo:
We had a couple issues on launch time due to the new v3 bugs. We've launching using v2 which resolved everything. The community gets from the project that we are to be trusted and we've been doing everything we've can to make this project a success. We currently have a challenge to overcome but with the right decisions made we can overcome this temporary obstacle!

crypto_Ac3:
We had a small issue at launch with Uniswap due to the v3 upgrade that we worked tirelessly for hours to get fixed. The community was very supportive and were impressed with how it was handled. We're confident if anything else came up in the future we would overcome it

2. @frat_5647

Can you share what's the Tokenomics & Utilities details of your token? Where can I possibly purchase it and what it's current price? What do you think, am I too late now to buy?Do you have any contract address?What’s incentives you offer to holders

Ans- crypto_Ac3:
Yup, we've covered most of that, the main incentive for holders is the tax on transactions, meaning you're earning money every transaction by not doing anything at all

Elmo🌟 @DefiElmo:
You can purchase it on Uniswap v2! 5% tax on all transactions, 3% to holders, 2% added to liquidity are the incentives for hodlers. We also plan to host giveaways to people who own a certain amount of AntiSafe. Our current price is 254k for this 1 token and we plan to reach past $10m mcap!

3.@QuinnJosephine4

From where you get the project name? What does it means to you? And why you choose this name for your project? What is your mission and vision to built this project? What you want to achieve Through Antisafe in future?

Ans- Elmo🌟 @DefiElmo:
We've basically covered this as well but we want to achieve a stable price where people can buy and sell without worrying too much. We want to reach past $10m mcap as well. We got the project name while thinking of ideas for Not Buying 'Safe' Tokens.

crypto_Ac3:
Our main goal is to build a strong community with a successful coin/project. We have plans in the future as well and have milestone goals that will be large giveaways for our buyers and supporters

4. @GerradKaya

What output is expected from the community? How do you expect the community to aid the growth of the project? Do you have big bounties or ambassadors program we can enroll for?

Ans- crypto_Ac3:
We have an amazing and supportive community so far and welcome anyone to join and help if they want. Nothing is required from you buy it's 100% appreciated ❤️

We've got nearly 1600 members in less that a week, crazy!

Elmo🌟 @DefiElmo:
We have giveaways that you can enroll for!

5. @g76974594

Q.Almost 4/5 of investors are focused purely on the price of token in short term instead of understanding the real value and health of the project. Could you tell us on motivations and benefits for investors to hold your token in long term?

Ans - crypto_Ac3:
The tax is a major benefit to holding for longer, and the more of the coin you hold, the more of the % would be allocated to you so over time you're making more and more and more quickly

Elmo🌟 @DefiElmo:
They should hold it long term because they get rewarded from every transaction just for holding! We also motivate investors to join our #AntiSafeArmy!

Section 3 : Live QnA

1.What I saw In the ANTISAFE roadmap, they mentioned a potential relationship with the NFT project. What fundamental role will this association have in the AntiSafe ecosystem and What is Antisafe’s plan to promote the NFT market according to the function or quality each artistic work has?

Ans- This is something we will share more info on in the future, but it will be an NFT project that is shared with $ANTI holders before anyone else and giving them the first shot at getting

2. Only getting users, holders etc is not everything. In my opinion, a project needs to deal with solving a real world issue or problem What is the problem that your project primarily focuses on?

Ans- Bringing new users in. It’s a simple project that is easy to understand and you get rewarded for holding, it’s something that new investors seem to really like in these times

3. What technology do you own or use makes you more unique than others? Is your project more innovative and useful platform than other competing platforms?

Ans- The 1 token supply. It makes us stand out compared to almost every other project out there right now

4. I wanted to follow your project for the long term. Where i can get all the latest news about your project? Do you have Twitter/Telegram/Discord community? If yes can you share the link here because there is a lot of fake telegram/twitter groups?

Ans- We do!

You can join our Telegram at t.me/AntiSafe
or follow us on Twitter at the @ AntiSafeETH

We do not currently have a Discord

5. What are the ways for your project to generate revenue in the long run? What is the progress of business development and what are some of your commercial partnerships?

Ans- We’ve kept a portion of the token for marketing, shilling and funds for future use to ensure we can maintain proper coverage on the project with things like AMAs, such as we’re doing now :)